I když jí plodová voda praskla ve spánku z předminulé neděle na pondělí, maličká přišla na svět až o čtyři dny později. Celé dny ležela v porodnici a čekala na verdikt lékařů. Ti se rozhodli pro císařský řez, a tak Ella Dubovická spatřila světlo světa ve čtvrtek odpoledne. 

Od té doby obě dvě setrvávají v podolské porodnici. Zaplatily si nadstandardní pokoj s balkonem a krásným výhledem do zeleně. S holkami tam přespává i Míra Dubovický, který se své milované snaží dělat, co jí na očích vidí. Přinesl meloun, zeleninu a další dobroty, na které má novopečená maminka chuť. 

Jelikož se holčička narodila předčasně, je malinko drobnější. Po narození vážila 2,7 kilo a měřila 47 centimetrů. Jakmile dala Ellinu fotku před koupáním na sociální síť, okamžitě se vyrojily negativní reakce od žen. A ty hodně rychle Kopřivová utnula. 

VIDEO: Jágrova těhotná ex Kopřivová a její partner Mirek: Prozradili vše o svém vztahu!

Video
Video se připravuje ...

Jágrova těhotná ex Kopřivová a její partner Mirek: Prozradili vše o svém vztahu! David Turek, Aleš Brunclík

„Pokud jste přesně takový typ, který píše nevyžádané rady a něco kritizuje, co se má/nemá, tak rovnou dejte odsledovat. Nejsem na to zvědavá a vsadím se, že nás je plno, a je jedno, jestli to myslíte v dobrém nebo ve zlém. Nechte si to pro sebe, snad si rozumíme,“ dala jasně najevo blondýnka, co si myslí o přechytralých maminkách, které mají pocit, že ví všechno nejlépe. V tomto případě Veronika reagovala konkrétně na maminku, která jí chtěla poradit, že dcerku by při koupání měla držet v klubíčku, a poloha, jež je vidět na fotce, je pro miminko prý nebezpečná.

Každopádně se rodinka už těší domů, kde zatím Míra všechno chystá, protože toho před předčasným porodem hodně nestihli. 

Fotogalerie
53 fotografií