„Má spolupráce s Queen Plačkovou byla totálně nečekanou záležitostí, ale o to silnější z ní mám dnes emoce,“ jásala na instagramu Jasmina Alagič, manželka rappera Patrika Vrbovského (44), který si říká Rytmus. Obě dámy společně propagují „fantastický kolagen obohacený o výtažky z červeného pomeranče“, a dušují se, že ty dámy, které se do něj rozhodnou nemalou částku zainvestovat, budou odměněny krásnými nehty, pletí, vlasy… ale také prý budou hubnout. Fanoušci jsou ovšem nadšení poněkud méně než půvabná moderátorka.

„Hned bych si to koupila, jen ta cena je pro mě, při invalidním důchodu, ukrutná,“ stýskala si například jedna dáma. Za dvojbalení s růžovou skleničkou, které vystačí na dva měsíce, dají totiž zájemci více než 2600 korun, přestože v lékárnách se dá kolagen sehnat levněji… Jenže bez „značky“ v podobě známého jména.

Podle některých Jasmininých fanynek je problém především v osobě Zuzany Plačkové, která má do přirozené krásy daleko. „Postrádám u ní to hlavní – výsledky. Nehty umělé, vlasy napletené (nebo klipy), tvář plná výplní…“ vypočítávají všechny její estetické úpravy, díky čemuž taková reklama může působit klamavým dojmem.

VIDEO: Pamatujete si, jak Jasmina v roce 2018 lhala, že jsou s Rytmusem jenom kamarádi?

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

„Jak jsem řekla i ve storýčkách, tak to napíšu i nyní, po těchto všech našich setkáních jsem na milion procent přesvědčena, že té Zuze se daří ne proto, že to okecá, ale proto, že vám nelže svými produkty, a to je výsadou málokterých podnikatelek,“ dušuje se však Jasmina. I ona se mimochodem v minulosti potýkala s kritikou svého zevnějšku – málokomu se totiž líbily třeba její přifouknuté rty, co se k jejímu jemnému obličeji příliš nehodily. Nyní jí její příznivci kousavě připomínají, že ještě před nedávnem propagovala jinou značku kolagenu… Což jí také pro lidi ubírá na důvěryhodnosti.

Fotogalerie
38 fotografií
Fotogalerie
38 fotografií