„Už je to tady. Vládík Kořen nejmladší spatřil svět“ pochlubil se pyšně Vladimír, kterého znají diváci České televize jako moderátora Zázraků přírody a parťáka Maroše Kramára (62).

Nejmladší syn tak dostal jméno po tatínkovi. „Míry 50 cm a 3,6 kg. Má se čile k světu, hrdinka Martina Kořenka je taktéž zdráva,“ informoval dál na sociální síti Kořen. „Hluboké poděkování týmu od Apolináře pod vedením pana profesora A. Pařízka a porodní asistentky M. Penové. Díky, díky, díky,“ dodal vděčně.

S manželkou teď mají jistě ze syna velkou radost. Dvojice ani tentokrát neporušila svou tradici a dítěti dala krásné české jméno. Doma se již z malého brášky radují starší sourozenci Magdaléna, Karolína a Václav.

Těhotenství své ženy oznámil Kořen již loni v zimě, konkrétně den před Štědrým dnem. „Kořínci přejí požehnané a zázračné Vánoce. A rok 2021, ať přinese naději, radost, zdraví a...... třeba nový život,“ napsal tehdy na instagramu k fotce, na níž stáli spolu s Martinou u stromečku. Chlapeček už si tehdy hověl u maminky v bříšku.

Kořen donedávna působil jako starosta Říčan v okrese Praha-východ, ovšem nyní rezignoval především kvůli sporu o převod říčanských bytů za stokorunu. Alespoň tak bude mít nyní víc času na rodinu a nového potomka.

VIDEO: Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě!

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě! FTV Prima

Fotogalerie
27 fotografií