Proti Godlovi je v současnosti vedeno 20 exekučních řízení a celkově dluží skoro milion korun. Na dveře mu tak častěji než fanoušci klepali spíše exekutoři. Teď se ale hvězda Ordinace rozhodla své problémy vyřešit. „Vše je na dobré cestě,“ přiznal pro Aha! Zdeněk s tím, že mu bylo schváleno oddlužení.

Navíc teď o peníze nemá nouzi, jelikož ročně vydělá jen díky Ordinaci, kde ztvárňuje Ludvu neboli bratra Boba Švarce, 696 tisíc korun! „Ordinace mi hodně pomáhá,“ netají se momentálně nejslavnější tuzemský romský herec, který navíc některé z dluhů svádí tak trochu na svou ženu Janu, která pobírá invalidní důchod třetího stupně. A především na fakt, že dávky v nezaměstnanosti pobíral i v době, kdy inkasoval více než dvousettisícový honorář za seriál MOST!

„To je taky možný, ale já to nevím. Já jsem tam nebyl. Tam byla manželka a měla to asi nahlásit do osmi dnů, jenže ona to nevěděla, tak to asi nenahlásila. A proto to asi vzniklo,“ tvrdil představitel Franty, který sice na České televizi zářil, ale koncesionářské poplatky neplatil.

V dané pohledávce ale jméno jeho ženy podle veřejně dostupných dokumentů z portálu justice.cz vůbec nefiguruje. Dokument je vedený skutečně jen na jméno Zdeněk Godla. Ovšem i ona má na své jméno dluhy za exekuční poplatky.

Co je to insolvence?

Oddlužení neboli lidově osobní bankrot se dá nazvat druhou šancí pro lidi, kteří se předlužili tak, že nezvládají své dluhy splácet, a hrozí jim tak v krajním případě sociální vyloučení. Při splnění zákonem stanovených podmínek oddlužení znamená po dobu tří nebo pěti let odpuštění nesplacené části celkového dluhu.

VIDEO: Vždycky Ordinace! Zdeněk Godla a Lenka Termerová se představili ve slavném seriálu

Video
Video se připravuje ...

Vždycky Ordinace! Zdeněk Godla a Lenka Termerová poprvé ve slavném seriálu TV Nova

Fotogalerie
36 fotografií