Moderátorka Martina Randová (47) v průběhu pořadu O 10 let mladší odhalila hlavní důvod toho, proč si Libuška tak nevěří. „Jako malé mi umřel táta a pak, když jsem byla v prváku, tak i maminka. A mně šlo to sebevědomí postupně dolů,“ přiznala plachá Libuška. Vyrůstala jenom se staršími bratry. „Ale bude líp, až budu krásná,“ dodávala Libuška se slzami v očích. Randové jí bylo zcela evidentně líto, a tak se jí rozhodla zlepšit náladu. Jakožto skalní fanynce seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 jí umožnila navštívit natáčecí ateliéry v pražské Hostivaři!

Randová totiž v Ordinaci hraje svéráznou Heluš, a tak se díky ní Libuška dostala nejen na místa, která znala z televizních obrazovek, například do bytu Švarcových, ale dostala se dokonce k představitelům hrdinů, se kterými jinak tráví každý úterní a čtvrteční večer u televizní obrazovky. Udělala si s nimi fotky a myslela si, že šťastnější být už snad ani nemůže. Omyl! Randová jí dala také možnost si v oblíbeném seriálu zahrát!

„To je vyděšenej výraz! Neboj se,“ utěšovala ji Randová. Role nakonec spočívala pouze v tom, že vylezla z výtahu a prošla se chodbou během důležitého rozhovoru hlavních hrdinů, i tak si to Libuška užila a byla to pro ni nezapomenutelná zkušenost. „Bylo to super,“ prohlašovala, celá rozzářená. „Nečekala jsem to. Byl to splněnej sen.“

To, že je z jeho manželky „seriálová hvězda“, jistě muselo potěšit i Aleše, který se při kritice své životní partnerky nechal slyšet, že „je taková ‚mouchy, snězte si mě‘. Kdyby se za ní otáčeli chlapi, tak bych na ni byl pyšnej.“ Po roli, byť jen několikavteřinové, v oblíbeném seriálu, na ni rozhodně být pyšný může!

VIDEO: Ztráta rodičů způsobila prudký pád sebevědomí. Libuše doufá, že ji O 10 let mladší znova nakopne

Video
Video se připravuje ...

Ztráta rodičů způsobila prudký pád sebevědomí. Libuše doufá, že ji O 10 let mladší znova nakopne TV Nova

Fotogalerie
39 fotografií