Vyberte si recept: řízky z bedel bedlový guláš bedly na kmíně polévka z bedel
Řízky z bedly
Obalované řízky z bedel jsou rychle hotové a chutnají i těm, kteří houby jinak moc nemusí. Podávat je můžete třeba k večeři jen tak s chlebem nebo k obědu s bramborami nebo bramborovou kaší.
Recept na řízky z bedel najdete ve článku níže:
Bedlový guláš
Guláše jsou v Česku oblíbeným pokrmem. A vyzkoušeli jste už ten houbový? Chutná skvěle a hotový je za chvíli. Vyzkoušejte náš recept na vynikající guláš jen z bedel, které v lese rostou i za sucha.
Recept na bedlový guláš najdete ve článku níže:
Bedly na kmíně
Máte už dost smaženice, houbových řízků a guláše? Ochutnejte škvarky z hub. Báječně chutnají teplé jen tak s čerstvým pečivem, vařeným bramborem, i studené jako pomazánka na chleba. A hotové jsou za čtvrt hodiny.
Recept na bedly na kmíně najdete ve článku níže:
Polévka z bedel
Přinesly jste si domů košík plný bedel a přemýšlíte, jak je zpracovat? Pak z nich určitě uvařte falešnou dršťkovku. Chutná báječně, v sychravém počasí zahřeje a s krajícem chleba skvěle poslouží i jako vynikající sytá večeře. Vyzkoušejte náš osvědčený recept na tuto specialitu.
Recept na polévku z bedel najdete ve článku níže: