Vyberte si recept: řízky z bedel   bedlový guláš   bedly na kmíně   polévka z bedel

Řízky z bedly

Obalované řízky z bedel jsou rychle hotové a chutnají i těm, kteří houby jinak moc nemusí. Podávat je můžete třeba k večeři jen tak s chlebem nebo k obědu s bramborami nebo bramborovou kaší.

Recept na řízky z bedel najdete ve článku níže:

Bedlový guláš

Guláše jsou v Česku oblíbeným pokrmem. A vyzkoušeli jste už ten houbový? Chutná skvěle a hotový je za chvíli. Vyzkoušejte náš recept na vynikající guláš jen z bedel, které v lese rostou i za sucha.  

Recept na bedlový guláš najdete ve článku níže:

Bedly na kmíně

Máte už dost smaženice, houbových řízků a guláše? Ochutnejte škvarky z hub. Báječně chutnají teplé jen tak s čerstvým pečivem, vařeným bramborem, i studené jako pomazánka na chleba. A hotové jsou za čtvrt hodiny. 

Recept na bedly na kmíně najdete ve článku níže:

Polévka z bedel

Přinesly jste si domů košík plný bedel a přemýšlíte, jak je zpracovat? Pak z nich určitě uvařte falešnou dršťkovku. Chutná báječně, v sychravém počasí zahřeje a s krajícem chleba skvěle poslouží i jako vynikající sytá večeře. Vyzkoušejte náš osvědčený recept na tuto specialitu.

Recept na polévku z bedel najdete ve článku níže: