Mražení hub

Zamražení hub není žádná věda, jen je potřeba myslet na několik pravidel. Pokud totiž u tohoto způsobu zpracování zvolíte špatný postup, nejen, že si nepochutnáte. Také tím ohrozíte své zdraví.

Všechno o zamražování hub najdete ve článku níže:

Zavařování hub

Zavařování hub v hrnci je sice trochu náročnější, ale výsledek stojí určitě za to. A s našimi tipy a receptem na sladkokyselý nálev to jistě hravě zvládnete.

Všechno o zavařování hub najdete ve článku níže:

Sušení hub v troubě

Dobře usušené a uskladněné houby vám mohou vydržet i několik let, aniž by ztratily svoji chuť. Víte, jak houbovou nadílku nejlépe usušit v horkovzdušné troubě a na co si dát pozor?

Všechno o tom, jak usušit houby v troubě, najdete ve článku níže:

Sušení hub v sušičce

Pokud máte sušičku na potraviny, není co řešit. Usušte houby v ní. Je to jednoznačně nejrychlejší a nejpohodlnější způsob, jak houby zpracovat a dlouhodobě uchovat. Jak na to?

Všechno o sušení hub v sušičce najdete ve článku níže:

Podívejte se také, kam chodí v ČR na houby zkušení houbaři a mykologové.