Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Smrt miliardáře Lazara (†66): Vdova v šoku! Utajené dítě s miss?

Autor: pma - 
22. dubna 2024
05:00

V lednu tohoto roku po vážné a dlouhé nemoci zemřel jeden z nejbohatších Slováků, podnikatel a exšéf Železnic Slovenské republiky Michal Lazar (†66). Bývalá miss Daniela Kralevich (39), která je mimo jiné obžalována ze zavinění tragické nehody, při níž zemřela studentka Linh (†18), na sociálních sítích šokovala fanoušky. Kralevich zveřejnila dvě fotografie. Na jedné pózuje s těhotenským břichem, na druhé drží podnikatel malé miminko. „Chybíš mně, i naší dceři," připsala kráska.

Zpráva o úmrtí slovenského podnikatele, právníka a exšéfa Železnic Slovenské republiky a jednoho z nejbohatších Slováků Michala Lazara (†66) 21. ledna letošního roku obletěla celou zemi. Milionář byl dokonce v minulosti členem populární kapely Limit, ve které hrál i fenomenální zpěvák Miro Žbirka

Smrt zasáhla Lazarovu manželku Yvete (65), se kterou dlouhé roky žil. Jak ale upozornil slovenský deník Čas, mimořádně blízko měl podnikatel i k bývalé miss Daniele Kralevich (39).

Ta po Lazarově smrti začala na sociální sítě přidávat společné fotografie a zveřejnila dokonce to, že se zesnulým podnikatelem tvořila pár 17 let, i když Lazar žil oficiálně se svou manželkou Yvete. A téměř tři měsíce po jeho skonu šokovala s dalším odhalením. 

„Zítra to budou 3 měsíce, co už s námi nejsi. Chybíš mně, i naší dceři,“ připsala Kralevich k fotografiím. Na jedné je ona sama s těhotenským břichem. Na druhém snímku sedí milionář a v rukou drží malé miminko. 

Bývalá miss svým odhalením musela znovu rozčílit vdovu po úspěšném Slovákovi. Ta se s Kralevich dokonce soudila. Verdikt soudu nakonec rozhodl, že musí kráska ze sociálních sítí smazat vše, co souvisí s Michalem Lazarem a jeho rodinou. Kralevich se ale stále může proti usnesení odvolat, a rozhodnutí tak není pravomocné. 

Nejedná se ovšem o jediný soudní spor, do kterého je bývalá miss zapletená. 21. září 2020 měla Kralevich v Tomášikově ulici v Bratislavě srazit svým vozem SUV teprve osmnáctiletou studentku Linh. Policie tehdy k případu uvedla, že k nehodě došlo na přechodu pro chodce a nebyla dodržena zákonem stanovená rychlost. 

Jak uvádí deník Topky.sk, Kralevich měla bezprostředně po nehodě sedět dál ve svém voze, zatímco se záchranáři pokoušeli dívku oživit. Jediné, co mělo bývalou miss údajně zajímat, zda dívka žije, či ne. 

Chocho Loušek ( 22. dubna 2024 21:10 )

Ten vypadal spíše na 86 .
Ale urobil si miminko.

Uživatel_5524836 ( 22. dubna 2024 15:21 )

Verim Vam.Neviem sa dopátrať ani osobne,kto šéfuje zeleniciam posledné 3 roky..ak by ste vedeli,dakujem

bullshit ( 22. dubna 2024 11:55 )

Samé šoky 😁

Dagmar - Kobeticova ( 22. dubna 2024 08:16 )

Súhlas, ona zrazila a mladé dievča na prechode a mladá Linth zomrela. A vysekala sa z toho. Sviňa hnusná.
S Mišom Lazarom mám osobnú skúsenosť, keď mi ako riaditeľ šéfoval, odvolal ma z funkcie, pretože som nechcela "rozdávať" majetok železníc. Zbohatol, lebo nakradol. Potom sa už ľahko podniká, keď je na čom a keď sa párkrát otočia nakradnuté peniaze...

lucie13 ( 22. dubna 2024 07:35 )

To dítě za to stálo, teď může spravovat majetek bohaté dědičky. Některé ženské nemají žaludek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání