Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Bývalá miss srazila na přechodu studentku (†18): U soudu se poprvé střetla s jejími rodiči

Autor: rc, inf - 
27. října 2022
18:11

Osmnáctiletá studentka Linh zemřela tragicky před více než dvěma lety. Její smrt šokovala celé Slovensko. Studentku srazila svým luxusním SUV bývalá miss Daniela Kralevich. Soud ji odsoudil ke dvěma letům a sedmi měsícům s odkladem na čtyři roky. Šestatřicetiletá miss se proti rozsudku odvolala a ve čtvrtek 27. října stanula znovu před soudem. Poprvé se tak střetla tváří v tvář rodině nebohé studentky.

Okresní soud Bratislava II se zabýval případem, který před více než dvěma lety otřásl Slovenskem. Mladou studentku Linh srazila svým SUV bývalá miss Daniela Kralevich. Osmnáctiletá Linh přecházela tehdy přes přechod, když došlo ke střetu. Záchranáři marně bojovali o dívčin život. V červnu roku 2021 Kralevich soud odsoudil ke dvěma letům a sedmi měsícům s odkladem na zkušební dobu v trvání čtyř let. Zároveň dostala zákaz řízení a měla pozůstalým zaplatit škodu vyšší než 1,1 milionu Kč. Miss se proti rozsudku odvolala a zároveň se odvolal i prokurátor. Případ se proto vrátil k soudu, který jej znovu projednal 27. října.

Kralevich k soudu přišla osobně, nechyběla u něj ani rodina Linh. Jak uvádí server Topky.sk, je to poprvé, kdy se miss střetla osobně s rodiči zesnulé dívky. „Pokud bude uznána vinnou, a vycházím z aplikační praxe, tak pokud nejsou zjištěny psychotropní látky, alkohol, tak i při takových závažných nehodách se ukládají tresty s podmíněným odkladem, takže se nic nezmění,“ uvedl advokát Vačok pro slovenský deník Nový Čas.

Video  Tragická nehoda vlaku a osobního auta: Dva lidé zemřeli, jeden je těžce raněný.  - aktu.cz
Video se připravuje ...

oltec ( 28. října 2022 03:36 )

ta arogantní žena neni nešťastná je to namyšlená zlá osoba která zabila mladou dívku aniž by toho litovala

kapr ( 27. října 2022 22:13 )

to je co, vyznání lásky ?***......co při způsobení stavu vozovky? apod? asi bych Tě půjčil rodičům VIET A během minuty by jsi smazal nesmyls ty ***e víš *** a meleš hovna

zirioges ( 27. října 2022 21:49 )

Pozor na hustou mlhu! Auto se může změnit ve smrtící zbraň. Tak ať nedopadnete jak nešťastná miss a její předčasně zemřelá oběť.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání