Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žáci a blízcí vzpomínají na oblíbenou učitelku: Pláč za Annu (†62)! V protisměru ji zabil senior (†72)

Autor: VaB - 
22. října 2022
16:07

Oblíbená, milá, ale občas i přísná. Tak lidé popisují učitelku Annu (†62), jež zemřela při nehodě v Liberci. Způsobil ji zmatený senior (†72), který jel protisměrem. Oba zemřeli na velmi vážná zranění v nemocnici.

„Děkuju za prázdninové praxe a mnoho poznatků do života,“ píše na sociální síti Fanda. Podobných lidí je mnoho, všichni na učitelku Annu (†62) ze Střední školy gastronomie a služeb v Liberci vzpomínají v dobrém. „Život se bohužel neptá… Její úsměv a dobrou náladu vidím dodnes,“ přidává se Zdeněk.

Spousta lidí navíc chodí ke škole pokládat květiny a svíčky, nastřádala se jich tam už hromada. „Upřímnou soustrast rodině, byla to skvělá a férová mistrová,“ píše Tomáš. „Paní učitelka byla skvělá. Je mi to líto,“ připojuje se Barbora.

K tragické nehodě došlo ve středu na silnici I/35 v Liberci. O deset let starší senior v dacii se před libereckým tunelem znenadání otočil do protisměru. Policie tento nepochopitelný manévr stále vyšetřuje.

Nehodě se snažil zabránit i jiný řidič, který se za zmateným seniorem otočil a snažil se ho upozornit na jeho nebezpečnou jízdu. Stejně tak i mnoho dalších řidičů, sedm z nich to ohlásilo i na linku 158. I přesto, že policie reagovala okamžitě, se střetu nepodařilo předejít.

Anna i senior za volantem utrpěli velmi vážná zranění, jímž v nemocnici podlehli. „Doufám, že ten dědek shoří v pekle,“ napsala Karolína. „Je to smutné, takhle starý člověk by fakt neměl řídit a měl radši jet autobusem, škoda života oblíbené učitelky. Upřímnou soustrast všem pozůstalým,“ dodala Pavlína.

Video  Vozidlo v protisměru na dálnici D8  - Jiří Szajkowski
Video se připravuje ...

sorgedoktor ( 22. října 2022 18:29 )

Cela epizoda je velice nejasna.V 72 letech by snad nemel byt muz natoli pomateny/ nevim jak to nazvat/ aby jel v protismeru, zrejme dost rychle. Jeden clanek zde jiz byl, lide odsuzuji lekare. Copak ten mute tydny a mjesice dopredu odhadnout sstav zrejmew precdhodne pomatenostu, ci jak..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání