Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Vážná dopravní nehoda na Slovensku: Malý chlapeček (3) v nemocnici bojuje o život

Autor: jel - 
21. října 2022
15:41

Hrozná událost se stala tento týden v obci Levice na Slovensku. Devatenáctiletý řidič přejel z dosud nejasných příčin do protisměru a srazil se s dalším autem. V něm cestoval i malý Mathias. Chlapeček utrpěl vážná zranění a nyní v nemocnici bojuje o život. Jeho tatínek prosí o pomoc.

Dopravní nehoda se stala ve středu v podvečer. Devatenáctiletý mladík ve voze OMV Renault Laguna na rovné silnici přejel z neznámých příčin do protisměru, tam se srazil s jiným autem. Jednadvacetiletý řidič peugeotu neměl šanci nehodě zabránit. Auto pak narazilo ještě do BMW.

V peugeotu seděl i tříletý Mathias, který utrpěl vážná zranění. „Ten utrpěl podle ošetřujícího lékaře těžká zranění s bezprostředním ohrožením na životě, což si vyžádalo urgentní převoz leteckou záchrannou službou do Banské Bystrice,“ informovali slovenští policisté.

Chlapeček nyní bojuje v nemocnici o život a jeho táta David prosí na sociální síti o pomoc. „Přátelé, chtěl bych vás velmi srdečně poprosit o darování krve pro mého tříletého syna, který měl vážnou dopravní nehodu a je v kritickém stavu,“ napsal táta klučíka. 

Video  Kdy můžete a kdy nesmíte přecházet železniční přejezd?  - Videohub
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání