Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Podnikatel Marian se čelně srazil s expartnerkou: Irině prý vyhrožoval, způsobil nehodu úmyslně?

Autor: jel - 
11. srpna 2022
14:33

V polovině července došlo na Slovensku mezi obcemi Revúca a Muránska Dlhá Lúka k vážné dopravní nehodě. Podnikatel Marian V. v luxusním autě přejel z neznámých příčin do protisměru a srazil se s jiným vozem. Ten řídila jeho bývalá partnerka Irina O. (†43), která nehodu nepřežila. Byla havárie skutečně nešťastnou náhodou, nebo šlo o úmysl?

K nehodě došlo 14. července. Banskobystrická policie informovala, že sedmačtyřicetiletý řidič přejel z neznámých příčin do protisměru, kde se srazil s jiným autem. „Třiačtyřicetiletá řidička zraněním na místě podlehla. Rodině a blízkým vyjadřujeme upřímnou soustrast,“ uvedli tehdy kriminalisté s tím, že okolnosti nehody vyšetřují. Řidič BMW podle policejní mluvčí Márie Faltániové utrpěl vážná zranění. Sdělila to po nehodě serveru Rimava.sk.

Podle Plus Jeden Deň však ještě nedávno oba účastníci nehody tvořili pár. Rozejít se měli údajně prý kvůli Marianově nevěře. Známí zesnulé se webu svěřili, že bývalý partner Irinu pronásledoval a vyhrožoval jí. A to dokonce i v den, kdy došlo k tragédii. 

Věc zašla tak daleko, že se zoufalá žena obrátila na policii. Druhý den měla přijít vypovídat. To už se však nikdy nestalo. „Získala falešný dojem, že už je vše dobré, když to převzala policie. Rozloučili jsme se a o chvíli později mi volal kamarád, že je Irina mrtvá,“ popsala známá oběti Plusce. 

Podle ní měl Marián na bývalou přítelkyni čekat a pak jí vyjet naproti a čelně do ní narazit. Po nebohé ženě zůstal sedmnáctiletý syn Marcus.

Video  Jak se chovat na místě dopravní nehody  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání