Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Tragická nehoda si vyžádala tři oběti: Ve vraku zemřel Petr (†33), Emma (†19) a Majo (†21)

Autor: VaB - 
27. ledna 2022
20:18

Velkou tragédií skončila nehoda dvou aut na Slovensku. V jednom z nich vyhasl život tří lidí. Zemřeli Petr (†33), Majo (†21) a Emma (†19). Jejich auto skončilo po střetu úplně zdemolované, k tragédii došlo na silnici, která je značena jako nehodový úsek. Emmu popisují blízcí jako dobré děvče. 

K nehodě došlo mezi obcemi Ľubiša a Udavské na Slovensku. Právě tato silnice je značena jako riziková. Často se tu stávají nehody. Trojice jela ve starším passatu z Hankovic. V jedné z levotočivých zatáček dostali smyk a střetli se s druhým vozidlem.

Bohužel i přes veškerou pomoc nedokázali hasiči ani záchranáři trojici pomoci. Na místě tak podle PlusJedenDeň zemřel Petr (†33), teprve jednadvacetiletý Majo a o dva roky mladší Emma, budoucí kadeřnice.

„Nedokážeme se o tom bavit. Majko mě odvezl do práce, rozloučili jsme se a poté jsem ho už živého neviděla,“ popsala maminka jednadvacetiletého muže. Právě on vozidlo řídil. Emma (†21) měla letos maturovat a chtěla být kadeřnicí. „Bylo to velmi dobré děvče, slušné, pracovité. Snažila se vydělávat na brigádách. Je to hrozné, že neštěstí se stane právě takto dobrým lidem,“ komentoval tragédii dívčin známý pro slovenský web.

Petr pocházel z nedaleké obce Hankovce. „Od včera se z tragédie nemůžu vzpamatovat. Petr byl spolužák mého nebohého syna,“ popsala se slzami v očích starostka obce Ľudmila Veľasová. Ona sama před devíti lety přišla při podobné nehodě o syna. Ten zemřel jen o pár metrů dál od letošního neštěstí. 

V druhém autě cestovali dva muži a dvě ženy, nikdo z nich nezemřel. Skončili ale v nemocnici, kde se musí léčit. „Policie se případem intenzivně zabývá, humenský vyšetřovatel započal trestní stíhání pro přečin usmrcení,“ dodala k nehodě mluvčí policie Jana Ligdayová.

sasa vs.cenzor ( 27. ledna 2022 22:43 )

išiel Passatom, Busom, Električkou, aj Lietadlom prostě išiel ?

nevím jak Vy ? ale lodí plují, Letadlem letím Vlakem i autem jedu a hlavně pěšky prostě jdu !

takže - Ja tu som není !

sasa vs.cenzor ( 27. ledna 2022 22:38 )

mimochodom vodič tu zákrutu ak mal 21 let ! musel vedieť a znať aj z autobusa ak tam býval !
a chodil, lebo SLOVÁK všade chodí aj tou Helikoptérou idě tak Čo ?

Truchlíme ? ... azda Nie ...

sasa vs.cenzor ( 27. ledna 2022 22:32 )

Možná by se slušelo vážení novináři - dříve než začnete nutit k truchlení- uvést rychlost vozidla na sněhu a ledu ?


posléze si každý ať udělá úsudek (iba) sám !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání