Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrtelná nehoda u České Bělé: Řidič (†41) nepřežil srážku s kamionem!

Tragická nehoda u České Bělé.
Tragická nehoda u České Bělé.  (Autor: Policie ČR)
Aktualizováno -
26. ledna 2022
09:47
Autor: VaB, ČTK - 
26. ledna 2022
09:24

Středeční brzká ranní nehoda u České Bělé skončila tragicky, řidič osobáku (†41) nepřežil po střetu s nákladním automobilem. Silnice byla uzavřena. Policie srážku vyšetřuje. 

Při čelní srážce osobního a nákladního auta na silnici I/34 u České Bělé na Havlíčkobrodsku zemřel ve středu ráno jednačtyřicetiletý řidič osobního auta. Vyplývá to z informací policie. Silnice byla kvůli nehodě uzavřena. 

„Nákladní vozidlo – jednalo se o tahač s návěsem - projíždělo po silnici ve směru od Havlíčkova Brodu směrem na Ždírec nad Doubravou. Dvaatřicetiletý řidič jízdní soupravy z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím osobním vozidlem Škoda Kamiq, jehož řidič jel ve směru na Havlíčkův Brod,“ uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková.

„U řidiče nákladního vozidla jsme provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Řidič nákladního vozidla zranění neutrpěl,“ dodala mluvčí.

Nehoda se na obchvatu České Bělé stala zhruba v 05:40. „Nehoda má tragické následky, zemřel řidič v osobním autě," oznámila policie s tím, že na místo vyrazil výjezd kriminální služby a vyšetřování z územního odboru Havlíčkův Brod a také soudní znalec z oboru dopravy. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání