Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dva čeští podnikatelé v rychlém člunu ztroskotali v Karibiku: Jeden (†47) to nepřežil, druhý se vážně zranil!

Havárii rychlého člunu nepřežil český podnikatel. Druhý se vážně zranil.
Havárii rychlého člunu nepřežil český podnikatel. Druhý se vážně zranil.  (Autor: Profimedia, 721 News)
Aktualizováno -
26. ledna 2022
09:04
Autor: yks, rix - 
26. ledna 2022
07:55

Luxusní motorový člun najel na útes u ostrova Anquilla v Karibiku. Podle tamních médií se na palubě plavidla nacházela dvojice Čechů. Zatímco podnikatel Michal P. (47) skončil v nemocnici s těžkým zraněním, druhý podnikatel, Miroslav B. (†47), byl na místě prohlášen za mrtvého.

Jeden Čech měl zemřít a druhý utrpěl velmi vážná zranění během havárie rychlého motorového člunu. K neštěstí došlo minulé úterý u ostrova Anguilla 250 kilometrů východně od Portorika.

Podle tamního portálu Daily Herald člun ztroskotal asi 6 kilometrů od Anguilly, nedaleko ostrova Blowing Rock. U nehody zasahovala tamní policie i hasiči. Jak server uvedl, po příjezdu policisté zjistili, že se na palubě nacházejí dvě osoby. Má se jednat o české podnikatele Michala P. (47) a Miroslava B. (†47). 

„Informaci o události jsme obdrželi, mezi zraněnými a mrtvými jsou dva Češi. V současné době jsme v kontaktu s jejich rodinami, abychom jim byli nápomocní. Další informace si rodinní příslušníci nepřejí sdělovat,“ uvedla pro Blesk.cz k neštěstí mluvčí ministerstva zahraničí Lenka Do. 

Jak uvedl portál 721News, Miroslav B. byl na místě prohlášen za mrtvého, zatímco Michala P. odvezli záchranáři do nemocnice, kde skončil s vážnými zraněními na jednotce intenzivní péče. Příčiny neštěstí šetří tamní úřady.

jarmusch ( 26. ledna 2022 13:20 )

Já jsem ale slyšel, že naopak Jágra a Lendla uznávají.

Arany ( 26. ledna 2022 13:18 )

Jak Vy jste chytrý, tak jsem byl kdysi také blbý.

Arany ( 26. ledna 2022 13:10 )

Jezdit se předvádět do chudého Karibiku dovede tak leda mentální chudák a obhajovat takové chování může jenom člověk, který neví o co jde. Prostě duševní malorolník.

Arany ( 26. ledna 2022 13:04 )

Bohužel.

Arany ( 26. ledna 2022 13:03 )

Hlavně mi vadí bezdomovci na lavičkách a to, že jedni dělají celý den celý život a nic stále nemají, zatímco druzí jako Janoušek a tito pitomci neví roupama co mají dělat. Jestli jste jiného názoru, klidně. Jako nemajetný synek byste ovšem měl to pochopit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání