Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bohatý magnát (†67) se zřítil s letadlem do moře: Zahynuly i děti (†9 a †10) a jejich táta (†41)!

Autor: rix - 
22. prosince 2021
07:47

Byla to pozornost zaměstnavatele. Bohatý podnikatel Roy Watterson (†67) chtěl splnit sen dětí svého zaměstnance Chrise (†41) a vzít je na vyhlídkový let. Jenže oba dospělí i děti, Lucas (†9) a Lavinia (†10), zemřeli, když se jednomotorové letadlo zřítilo do moře poblíž australského Brisbane. Maminka obou dětí je v šoku. Zrovna balila pro své nejbližší vánoční dárky. 

Jak uvedl deník The Sun, Při nedělní ranní tragédii zemřel i Chrisův šéf, milionářský magnát a amatérský pilot Roy Watterson. Chris požádal Roye, aby ho vzal do svého letadla jako překvapení na oslavu Lucasových nedávných narozenin. Manželka a maminka dětí Catherine se s nimi chtěla setkat po přistání na společném obědě. Od odpoledne ale o své rodině neslyšela a její manžel nezvedal telefon. 

„Pak jsem si myslela, že zvoní na zvonek, ale když jsem otevřela, stáli tam tři muži a ti mi řekli tu strašnou zprávu,“ uvedla zdrcená maminka. Ta zrovna v tu dobu pro své ratolesti balila vánoční dárky. „Ten muž ani nevěděl, jak mi to říct, bylo to hrozné,“ pokračovala. 

Když se s nimi naposledy loučila, netušila, že to bude už navždy. „Řekla jsem jim, ať se baví. Oni se ani neotočili, rozloučili se a odešli,“ vzpomínala se slzami v očích. Co stálo za strašnou havárií, není zatím jasné. Royův čtyřmístní letoun měl mít ale po startu problém s motorem. Svědci uvedli, že stroj spadl do moře chvíli po vzletu. 

„Tohle je ta poslední věc, kterou by si chtěla každá rodina projít v takové době,“ uvedl policejní inspektor Craig White s tím, že tragédie nastala právě v předvánočním čase.

Video  Dekomprese vysála z boeingu devět lidí  - Mall.tv
Video se připravuje ...

 

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání