Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Senior (72) způsobil u Mohelnice vážnou nehodu: Jeden muž zemřel, čtyři lidé se zranili

Autor: ČTK, VaB - 
20. prosince 2021
15:17

Senior (72) způsobil u Mohelnice dopravní nehodu, při které se čelně srazila dvě auta. Jeden z řidičů při tragédii zemřel, čtyři lidé, včetně dvou dětí, se zranili. Řidič znenadání přejel do protisměru a s druhým autem se srazil.

Čelní srážku dvou osobních automobilů ve stoupání silnice I/35 u Mohelnice na Šumpersku, při které v neděli odpoledne zemřel pětatřicetiletý řidič a čtyři lidé, včetně dvou dětí, se zranili, způsobil dvaasedmdesátiletý řidič vozidla Škoda Kodiaq.

Z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se jeho vůz čelně střetl s protijedoucím vozidlem Mercedes-Benz Vito. „Veškeré okolnosti této tragické nehody jsou předmětem dalšího šetření,“ sdělila ČTK policejní mluvčí Marie Šafářová.

„Pětatřicetiletý řidič při nehodě utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým i přes veškerou snahu záchranářů na místě podlehl. Druhý řidič byl se zraněním transportován do Fakultní nemocnice v Olomouci. Do stejné nemocnice na ošetření byli převezeni i spolucestující z mercedesu, žena se dvěma nezletilými dětmi,“ uvedla Šafářová.

Škoda na havarovaných osobních vozidlech byla předběžně odhadnuta na 1,4 milionu korun. Kvůli nehodě byla silnice I/35 mezi Moravskou Třebovou a Mohelnicí zhruba pět hodin neprůjezdná.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání