Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Malé děti chtěly v potoce utopit pejska: Nepochopitelný čin vyšetřují policisté

Autor: rix - 
21. prosince 2021
11:41

K nechutnému činu došlo na Slovensku v části Horný Zemplín. Malé děti se tam měly pokoušet utopit nebohého malého pejska. Naštěstí včas zakročila náhodná kolemjdoucí. Barbarský čin teď prošetřují policisté a chlupáč si hledá nový domov. 

Kdyby nebylo náhodné kolemjdoucí, život nebohého pejska by byl nejspíš u konce. Když ale žena zaregistrovala, co se děje, ihned zakročila. „Děti chtěly toho psa utopit. Na hlavě měl podle svědků chirurgickou rukavici, která měla sloužit jako pojistka, aby zvíře uhynulo,“ uvedla veterinářka Lenka Lisa.

Jak uvedly  Noviny.sk, čtyřnohý miláček je naštěstí v pořádku, ale musel si prožít obrovský stres. „Nechtěl vůbec jíst, byl velmi bojácný, bál se dokonce i pohlazení,“ popsala jeho stav lékařka. Veterinářka vidí v chování dětí trestný čin, obrátila se proto na policii. 

„K okolnosti, jestli mohou být za čin potrestáni rodiče nezletilých, se v současném stádiu vyšetřování není možné vyjádřit,“ uvedl mluvčí policistů Daniel Džobanik. V případě prokázání viny hrozí za tento trestný čin až tři roky za mřížemi. 

Pejskovi už mezitím vedení záchranné stanice shání nový domov. „Není vůbec agresivní, je to milý pejsek. Je velmi hravý,“ popsala Lubica Kizákova s tím, že se jeho psychický stav po čase zlepšil. 

Video  Malé děti chtěly v potoce utopit pejska: Nepochopitelný čin vyšetřují policisté.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

hafblaf ( 21. prosince 2021 19:32 )

Jejich rodiče jsou většinou feťáci a zloději. Od mládí nevidí nic dobrého proto z nich rostou další bezcitné zrůdy.

oliiiii3 ( 21. prosince 2021 12:56 )

Děti z osady, už víme kam to patří, nejdřív utopit rodiče pak příbuzný na posled ty povedené dětičky

andorea ( 21. prosince 2021 12:39 )

Nemohu komentovat, byla bych velmi, velmi sprostá!

naidka ( 21. prosince 2021 12:07 )

Samozřejmě, že "děti" z osady, to napadne hned po přečtení titulku. Co toto je za sběř, co z ní vyroste, potom ať se někdo zastává těchto zmetků, všechno jedna verbež.

baronessa ( 21. prosince 2021 11:50 )

Děti z osady? Tam je taková zábava běžná, ubližování zvířatům.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání