Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Obětí kruté vraždy ve Vysoké byl úspěšný podnikatel: Jeho penis našli v lednici?!

Autor: pma, T.Koníček, J.Kříž - 
27. ledna 2022
14:50

V neděli začala Policie ČR na Mělnicku vyšetřovat úmrtí sedmapadesátiletého muže. Ten byl nalezen v domě ve Vysoké a údajně měl být vykastrován. Podezření padlo na jeho družku Martinu (43), které je v současné chvíli v psychiatrické léčebně.

Nejen obec Vysoká-Bosyně šokovala brutální vražda sedmapadesátiletého muže. Toho Policie ČR nalezla se smrtelnými zraněními, která si nemohl způsobit sám. Muž byl ubodán a také mu údajně byly odříznuty genitálie. Z hrůzného činu je podezřelá jeho přítelkyně Martina (43), kterou policisté na místě zadrželi. V současnosti se dle dostupných informací nachází v psychiatrické léčebně. „Podezřelá byla v době spáchání trestného činu střízlivá, nicméně test potvrdil přítomnost omamných psychotropních látek,“ sdělila policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Pohoda mezi partnery nepanovala

Jak Blesk.cz již napsal, pár ve vísce obýval velký dům, ve kterém ovšem nežil dlouho. „Přistěhovali se před pár lety, když si koupili polovinu bývalé školky. Moc se tu s nikým nestýkali, občas prohodili pár slov. Chodili jen z práce do práce,“ popsal jeden z místních. Pohoda mezi partnery prý ale nepanovala. „Ví se tu, že u nich zasahovala policie vícekrát,“ tvrdil.

Policie se k případu odmítla zatím blíže vyjadřovat. Motivem útoku ale podle místních mohlo být mužovo chování vůči své partnerce. Někteří ho označovali za diktátorské až tyranské. „Slyšel jsem, že tady po vesnici ten muž běhal s nožem, víc toho nevím. Pak ho měla nahánět policie,“ sdělil jeden z nich.

Se zavražděným mužem i jeho družkou se blíže znal Miroslav K., který pro ně nějaký čas dokonce pracoval. „Za sebe mohu říct, že pracovat pro něj nebylo zrovna nejpříjemnější. I proto jsem s ním spolupráci po čase ukončil. V práci nás dost buzeroval a svoji partnerku také. Choval se k ní jako uzurpátor. Ona byla fajn a divil jsem se, že si to nechá líbit, “ popsal pro Kladenský deník.

Pár podnikal s perskými koberci

Podle informací, které zveřejnila CNN Prima News, byl muž úspěšným podnikatelem. Jak uvedla, byznys na prodej a čištění perských koberců v centru Prahy rozjel i se svou družkou, která je z jeho vraždy podezřelá. Tatáž televize rovněž uvedla s odvoláním na místní obyvatele, že penis oběti našli kriminalisté v lednici.

Co by mohlo být motivem krutého činu, ale není zatím známo, protože žena nebyla kvůli hospitalizaci v psychiatrické léčebně stále vyslechnuta.

Video  Dobrodružství ruské mafie v ČR: Skutečný příběh plný brutality  - Videohub
Video se připravuje ...

 

joldh ( 27. ledna 2022 16:15 )

Jenomže určitě to bylo již dříve zralé na zásah a někdo nekonal. Nikdo mi nebude vykládat, že mu partnerka ufikla pinďoura po běžné neshodě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání