Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vražda muže (†57) ve Vysoké na Mělnicku: Martina (43) ho vykastrovala?!

Autor: T. Koníček, J. Kříž - 
25. ledna 2022
05:00

Byl zavražděn kvůli domácímu násilí? Muž (†57) nalezený v domě ve Vysoké-Bosyni na Mělnicku byl podle sousedů před smrtí vykastrován. Záchranáři uvedli, že měl poranění v oblasti břicha. Policie z činu podezírá jeho družku Martinu (43).

V ospalé vesničce (132 obyvatel) v srdci malebného Kokořínska lidé o ničem jiném než o mordu nemluvili. Partneři obývali velký dům, nepatřili však mezi starousedlíky. „Přistěhovali se před pár lety, když si koupili polovinu bývalé školky. Moc se tu s nikým nestýkali, občas prohodili pár slov. Chodili jen z práce do práce,“ popsal jeden z místních. Pohoda mezi partnery prý nepanovala. „Ví se tu, že u nich zasahovala policie vícekrát,“ tvrdil.

Jako o ne zrovna idylickém vztahu mluvil i další obyvatel vísky. „Údajně svoji ženu terorizoval. S nožem v ruce ji tu naháněl po celé vesnici. Ale to už se stalo dřív. Mluvilo se o domácím násilí,“ popsal Blesku. Jsou tato tvrzení pravdivá? O předchozím zásahu však kriminalisté odmítají mluvit. „Takové informace nyní nebudeme sdělovat,“ řekla Blesku policistka Vlasta Suchánková.

Neskutečně brutální

Lidé z obce prohlašují, že znají podrobnosti činu. „Ruply jí nervy a normálně ho vykastrovala,“ šokují. Zasahující záchranáři se prý s takovou surovostí dlouho nesetkali. „Muž měl bodné rány v oblasti břicha, šlo o brutální čin,“ sdělila mluvčí středočeské záchranné služby Petra Homolová. Vyšetřovatelé pouze sdělili, že zadrželi družku zavražděného. Zatím není za mřížemi, skončila za zdmi ústavu. „Podezřelá žena je hospitalizována ve zdravotnickém zařízení,“ potvrdila Suchánková bez dalších podrobností.

Tvrdila, že je přepadli?

Lidé z obce si myslí, že svou roli mohly sehrát drogy. Bezprostředně po činu prý žena doslova šílela. „Zakrvácená vyběhla ven z domu a křičela, že je někdo přepadl,“ povídal jeden ze starousedlíků.

Pomoc obětem násilí

Je vám za zdmi domova ubližováno? Pokud jste obětí fyzického či psychického teroru, nevíte, co dělat, a máte strach, požádejte o pomoc odborníky. Anonymně a zdarma poradí například specialisté organizace Bílý kruh, stačí vytočit číslo: 116 006.

VIDEO: Dobrodružství ruské mafie v ČR: Skutečný příběh plný brutality

Video  Dobrodružství ruské mafie v ČR: Skutečný příběh plný brutality  - Videohub
Video se připravuje ...

ANO_travit_psy ( 25. ledna 2022 18:31 )

Nebo jako delikatesu k obědu?

ANO_travit_psy ( 25. ledna 2022 10:36 )

On jí šikanoval, tak ho vykastrovala. Chudinka.

bizon_pepa ( 25. ledna 2022 08:18 )

Domek vypadá zajimave. Škoda, ze fotograf byl neumetel.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání