Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Seniorka (73) se snažila naskočit do jedoucího rychlíku: Spadla pod něj!

Autor: rc - 
27. ledna 2022
13:31

Obrovské štěstí měla v pondělí večer třiasedmdesátiletá žena, která se pokoušela naskočit do rozjíždějícího se vlaku. Kaskadérský kousek se jí však nepodařil a spadla pod rychlík. Jako zázrakem neutrpěla žádná zranění. Hororovou scénu z trnavského nástupiště zachytily kamery a policisté upozorňují, aby se lidé podobných nebezpečných kousků vyvarovali.

Scéně jako z hororového filmu přihlíželi v pondělí krátce před desátou večer lidé na nádraží ve slovenské Trnavě. Starší žena nestíhla včas nastoupit na svůj spoj. Její vlak se už rozjížděl, a tak se rozhodla, že ho doběhne. Celou scénu zachytily bezpečnostní kamery.

Na videu, které slovenská policie publikovala na sociální síti Facebook, je vidět, jak se třiasedmdesátiletá žena snaží doběhnout vlak. Ten nabírá rychlost. Když se seniorka snažila nastoupit, neudržela se na schodech a spadla do kolejiště. „Pomáhat jí při tomto kaskadérském kousku měla neznámá žena, pravděpodobně její kamarádka. Jedoucí kolos ji naštěstí nezachytil a podařilo se jí dostat do prostoru pod nástupištěm. Na celý incident se s hrůzou dívali nejen cestující, ale i strojvedoucí z druhého vlaku, který ihned upozornil průvodčí. Ta dala rychle znamení na zastavení vlaku,“ uvedli policisté na sociální síti s tím, že když dorazili na místo, žena už seděla na lavičce. Neutrpěla žádná zranění.

Tím však incident pro seniorku nekončí, jelikož jí hrozí pokuta za spáchaný přestupek, a to ve výši 500 eur (cca 12 260 Kč). Strážci zákona upozorňují, aby lidé nic podobného nezkoušeli. „Nejen, že porušíte zákona a za takový skutek můžete dostat vysokou pokutu. V první řadě takovým jednáním vážně ohrožujete svůj vlastní život. Tolik štěstí, které měla tato paní, vy už mít nemusíte,“ uzavírají.

VIDEO: Seniorka (73) v Trnavě spadla pod vlak, když se snažila nastoupit do rozjíždějícího se rychlíku. Vyvázla bez zranění.

Video  Seniorka (73) v Trnavě spadla pod vlak, když se snažila nastoupit do rozjíždějícího se rychlíku. Vyvázla bez zranění.  - Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj
Video se připravuje ...

vosavopruz ( 27. ledna 2022 15:50 )

Do vlaku se neskáče,u mladejch to pochopím jsou blbý,ale u starý báby

jaramila ( 27. ledna 2022 15:09 )

Jedoucí vlak s otevřenými dveřmi !?!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání