Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Děsivou čelní srážku nepřežila matka (†45) s dcerou (†27): Malý chlapec (10) byl zraněn

Autor: rix - 
24. ledna 2022
15:22

K hororové nehodě došlo na Slovensku v okrese Dunajská Streda. Mimořádně vážnou čelní srážku dvou automobilů nepřežila matka (†45) s dcerou (†27). Zranění bohužel utrpěl i desetiletý bratr sedmadvacetileté řidičky. 

Řidička vozu Renault podle všeho dostala mezi obcemi Lehnice a Štvrtok smyk. To se jí stalo osudným. Nad svým autem ztratila kontrolu a srazila se s protijedoucím vozem v protisměru. „Protijedoucí sedmatřicetiletý řidič už nedokázal zareagovat a srážce zabránit,“ uvedla mluvčí policistů Zlatica Antalová pro noviny.sk.

Řidička ve voze vezla i svou matku, která nejspíš nebyla připoutaná a po bouračce z auta vyletěla, načež uvízla pod ním. „Hasiči z havarovaného auta vysvobodili jednu osobu a pak vozidlo nadzvedli, protože se pod ním nacházela další osoba,“ popsala mluvčí hasičů Katarína Križanová. Žena uvězněná pod autem na místě svým zraněním bohužel podlehla. 

Do nemocnice pak záchranáři transportovali jednoho muže, malé dítě a ženu, kterou museli vzhledem k těžkým zraněním uvést do umělého spánku. Naneštěstí v nemocnici i přes snahu lékařů zemřela. Šlo o dceru maminky, která zemřela předtím pod jejím vozem. Z rodiny tak děsivou nehodu přežil jen její desetiletý bratr. Řidič druhého vozu je se zraněními v nemocnici.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání