Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladá řidička (18) v BMW narazila do tanku! Dvě osoby se vážně zranily

Autor: jel - 
13. prosince 2021
13:35

Nezvyklá nehoda se stala minulý týden v Košickém kraji na Slovensku. Teprve osmnáctiletá řidička tam mezi obcemi Dargov a Košický Klečenov nezvládla řízení a vyjela mimo vozovku. Nejprve narazila do betonového obrubníku a poté pokračovala dál a nabourala do historického tanku na betonovém podstavci. Dvě osoby utrpěly těžká zranění.

O kuriózní nehodě informovala na sociální síti košická policie. Podle prvotních informací zřejmě mladá žena v BMW nepřizpůsobila rychlost jízdy svým schopnostem a stavu vozovky. Na namrzlé silnici pak ztratila nad vozidlem kontrolu. 

„Sjela mimo vozovku, kde přední částí narazila do betonového obrubníku příjezdové cesty k odpočívadlu. Následně pokračovala po zatravněné ploše a přední částí vozidla narazila do betonového podstavce pod historickou památkou – tankem SU 100,“ informovali kriminalisté. 

Havárie se bohužel neobešla bez zranění. Dvě osoby utrpěly vážná zranění. Podle dechové zkoušky nebyla teenagerka pod vlivem alkoholu. Přesnou příčinou nehody se nyní zabývají policisté.

Video  Na dálnici D10 před Prahou se srazila čtyři auta.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Hunter of Drivers 2 ( 13. prosince 2021 16:54 )

Nejsem až tak velký znalec. Ale není to spíše než tank, stíhač tanků? Vypadá to jako SU 100.
Každopádně tank to není určitě.
Hezký den. 🙂

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání