Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladík (20) v BMW u Jablůnky vyjel ze silnice: V autě zemřela mladá dívka (†19)!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: ČTK - 
8. listopadu 2021
10:16

Obětí nedělní dopravní nehody osobního automobilu u Jablůnky na Vsetínsku je devatenáctiletá dívka. Cestovala ve vozidle řízeném o rok starším mužem, který měl v minulosti za opakované překročení rychlosti zakázáno řízení.

Tragická nehoda se stala krátce před 19:00. „Dvacetiletý řidič jel s vozidlem značky BMW po silnici I/57 ve směru od Vsetína na Valašské Meziříčí. Vlivem vysoké rychlosti nezvládl řízení a s vozidlem havaroval vpravo mimo vozovku na pole, kde se vozidlo několikrát přetočilo přes střechu,“ uvedla mluvčí policie Lenka Javorková.

Řidič podle ní utrpěl při nehodě lehké zranění, spolujezdkyně na místě zemřela. „Dechová zkouška i test na drogy byl u řidiče negativní. Mladý řidič byl v minulosti za překročení rychlosti několikrát policisty přistižen a sankciován, na přelomu loňského a letošního roku měl dokonce za rychlost i zákaz řízení,“ doplnila Javorková.

Letos zemřelo podle policejních statistik při dopravních nehodách na silnicích ve Zlínském kraji 22 lidí. Loni si nehody v regionu vyžádaly 19 lidských životů.

begonie ( 8. listopadu 2021 14:04 )

20-ti letý floutek v silném autě se zákazem řízení za rychlost..... Chudáci rodiče, prarodiče .... dívky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání