Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řidič kamionu opakovaně narážel u Liberce zezadu do auta! V příkopu se převrátilo na střechu

Autor: miv, VaB - 
16. června 2021
17:05

Policisté hledají svědky šílené dopravní nehody, ke které došlo na silnici č. 35 ve směru na Liberec. Řidič kamionu tady měl zezadu několikrát narazit do osobního auta, to se pak v příkopu převrátilo na střechu. Kamioňák následně ujel.

Horké chvíle má za sebou řidič bílé škodovky, který mířil po silnici I/35 od Chrastavy na Liberec. Z klidné jízdy ho vyrušil náklaďák za ním. „Po připojení do pruhu mu najel těsně na kufr a pak do fabie opakovaně narazil, až se roztočila a po 300 m vyletěla ze silnice,“ uvedl jeden ze svědků nehody na sociálních sítích.

Řidič osobního auta utrpěl lehčí zranění, pomoci ze strany viníka nehody se ale nedočkal. „Řidič nákladního vozidla z místa dopravní nehody ujel, aniž by učinil veškerá opatření, která mu ukládá zákon,“ sdělil policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

Policie hledá svědky

Policie teď hledá další svědky, kteří karambol zahlédli nebo natočili. „Záznamy z palubních kamer ostatních účastníků provozu mohou dopravním policistům výrazným způsobem dopomoci k objasnění okolností a příčin vzniku nehodového děje,“ doplnil mluvčí s tím, že lze volat na linku 158 nebo zajít na Dopravní inspektorát v Liberci.

bullshit ( 20. června 2021 22:00 )

Jedna možnost také je, jestli to nebyl nějaký vybržďovač a vychovávatel ostatních. Pak by si to třeba i zasloužil. Z vysokých kabin není mnohdy ani osobák vidět a tak lze pracovat i s možností že o incidentu neví. Nevíme, nesuďme dopředu...

prudentiacz ( 16. června 2021 18:40 )

policie by mohla nějak tak sdělit, kdy se v takových případech má použít zbraň a co dělat když chcete jet předepsanou rychlostí a zezadu vás postrkuje kamion.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání