Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vážná nehoda na Příbramsku: Auto s mladou řidičkou skončilo na střeše

Autor: DH - 
9. července 2021
17:30

U vážné nehody jednoho osobního auta musely v pátek odpoledne zasahovat všechny složky IZS. Došlo k ní mezi obcemi Obořiště a Rosovice nedaleko Příbrami. Na místě zasahovala i Letecká záchranná služba z Prahy.  

Zprávu o vážné dopravní nehodě potvrdila na svém Twitteru i Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje. „Zasahujeme u dopravní nehody. Automobil na střeše, zaklíněná osoba. Naše posádky jsou ve spolupráci s Leteckou záchrannou službou Praha a Hasičských záchranným sborem Středočeského kraje,“ stojí v příspěvku.

Podle snímků z místa nehody vůz ze zatím neznámých důvodů skončil několik desítek metrů v poli vedle úzké silnice. Na místě pak zasahovaly minimálně dvě jednotky profesionálních hasičů z Příbrami.

Video: Vážná nehoda na Příbramsku: Na místě zasahoval vrtulník  

Video  Vážná nehoda na Příbramsku: Na místě zasahoval vrtulník  - Blesk.cz - David Malík
Video se připravuje ...

„Asi pětatřicetiletá žena byla letecky transportována do FN MOTOL se středně těžkým poraněním. Ve stabilizovaném stavu a při vědomí,“ doplnila ZZS Středočeského kraje. Podle zpráv Blesk.cz žena nezvládla řízení v levotočivé zatáčce a s autem se několikrát otočila přes střechu.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání