Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Míra (†36) a Eva (†33) zemřeli při hororové nehodě dvou aut a kamionu

Autor: jel - 
15. listopadu 2021
05:17

V pátek došlo k dopravní nehodě dvou osobních aut a kamionu na silnici mezi Komjaticemi a Šurany v okrese Nové Zámky na Slovensku. Havárie si vyžádala dva lidské životy Míry (†36) a Evy (†33) a další tři osoby byly se zraněními převezeny do nemocnice. Podle policie se zřejmě jeden z řidičů nedostatečně věnoval řízení.

O tragédii na svých stránkách informovali slovenští hasiči. Ti uvedli, že hasiči vystříhali zaklíněné osoby z aut pomocí hydraulických kleští, poskytli raněným první pomoc a provedli protipožární opatření. „Následkem nehody utrpěly dvě osoby zranění, kterým na místě podlehly. Tři osoby utrpěly zranění různého rozsahu a byly převezeny do nemocnice,“ napsali hasiči.

Při havárii zemřeli Mirek a Eva, kteří cestovali ve voze značky Volkswagen Passat. Jak uvedla policie, řidič se zřejmě nevěnoval řízení a přejel do protisměru. „Řidič osobního vozu VW Passat pravděpodobně plynule přešel do protisměru, kde došlo k čelní srážce s nákladním vozidlem a následně s kolemjedoucím vozidlem Suzuki Vitara,“ sdělili kriminalisté. Dodali, že nehodu nadále vyšetřují, a také apelovali na řidiče, aby dodržovali předpisy a pozornost soustředili pouze na řízení.

Podle informací serveru Nový Čas měl při nehodě hrát roli mobilní telefon.

Video  Jak probíhá kurz první pomoci u Českého červeného kříže? 
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání