Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tragická smrt ředitele banky: Martin (†41) zemřel před zraky manželky! Jak k nehodě došlo?

Autor: VaB - 
20. července 2022
05:00

O víkendu zemřel u Tatranské Lomnice na Slovensku po střetu s autobusem Martin M. (†41) z Česka. Modrý skútr ředitele regionální banky zůstal zapíchnutý v autobusu. Děsivou nehodu viděla jeho manželka. Ta se nyní bude muset sama postarat o jejich malé dítě. Jak k nehodě došlo?

Martin M. (†41) byl ředitelem regionální J&T BANK. O víkendu se ale na svém skútru čelně střetl s protijedoucím autobusem. Po nehodě utrpěl vážná zranění, kterým na místě podlehl. Nepomohl ani rychlý zásah záchranářů.

Jeho modrý skútr zůstal po nehodě zapíchnutý v levé straně autobusu. „Tato mimořádně tragická událost nás všechny zasáhla. Martin byl nejen výborný kolega, ale také úžasný člověk,“ popsala tragédii ředitelka banky Anna Macaláková.

Tragickou nehodu navíc viděla Martinova manželka, jež za ním jela v osobním autě. Po muži navíc zůstalo i malé dítě. Spekuluje se i o tom, jak k nehodě došlo. Podle webu Plus Jeden Deň dostal na štěrku smyk. Podle jiné verze zase vjel moc rychle do zatáčky, která ho následně vynesla do protisměru.

Policie se tragédií stále zabývá. „Policie v případě zahájila trestní stíhání pro přečin usmrcení a nehodu nadále vyšetřujeme,“ dodali policisté.

Video  Šéf banky Martin M. zemřel při děsivé nehodě.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

prochazkanamoste ( 20. července 2022 13:25 )

Třeba byl moc vyhraněný.

viho ( 20. července 2022 12:41 )

Já bych řekl, že sednout si na skútr >= 125 ccm bez řidičáku na motorku a zkušeností s nimi a vyrazit do běžného provozu je bláznovství, ale přesto to zákonodárci povolili. Podle mého názoru by měla být povinná alespoň nějaká zkušební jízda a přezkoušení od komisaře, když už ne celá autoškola. Zkušený řidič motorky může jezdit i bezpečněji než řidič auta, protože vždycky může v krizové situaci někam uhnout.

viho ( 20. července 2022 12:32 )

Tohle ale vypadá na dovolenkového skútristu, který na tom prostě neuměl jezdit, takže takový není schopen ani úhybného manévru v krizové situaci...

viho ( 20. července 2022 12:19 )

Skútr je konstruován schválně nestabilně s nízkým těžištěm, zvlášťě ty s malými koly jako Vespa, aby se s ním dalo snadno kličkovat v městském provozu. Ale sám o sobě žádný skútr nikdo nikoho nezabil. Vždycky to je o řidiči...

sorgedoktor ( 20. července 2022 11:28 )

Ad diskutujici Ptacek..Ono sednour si dneska na motocykl nebo skutr resp bicykl to uz je dost odvaha.Hm no nebo pokus o sport

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání