Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vladimír na zahradě pálil mrtvolu: Pak střílel po zasahujících hasičích!

Aktualizováno -
19. července 2022
12:40
Autor: rix, VaB - 
18. července 2022
11:17

Výjimečným případem se zabývají slovenští kriminalisté. V Bratislavě měl muž přímo u svého zahradního domku pálit mrtvolu. A co víc, když na místo přijeli hasiči kvůli nahlášenému dýmu, agresor Vladimír po nich začal střílet! Je bohužel možné, že se muž na zahradě nezbavoval prvního těla. Případ rozplétají kriminalisté. 

Obyvatelům bratislavské čtvrti Nové mesto se nezdál dým u jedné z chatek, a tak pro jistotu zalarmovali hasiče. Ti když přijeli na místo, nestačili se divit. Muž, který měl dým na svědomí, po nich začal bez varování střílet. „Najednou jsem uslyšel tři výstřely,“ popsal svědek s tím, že si myslel, že jde o petardy. 

O ohňostroj opravdu nešlo. Jednoho z hasičů útočník zasáhl do ramene, ten tak musel být urychleně převezen do nemocnice. „Můžeme potvrdit, že k nám byl přivezen muž se střelným zraněním. Je po operaci a stabilizovaný,“ popsala mluvčí nemocnice Eva Kliská pro televizi JOJ.

Podivné chování chataře Vladimíra mělo jasný důvod. Podle informací televize JOJ měl na místě pálit mrtvolu. Kriminalisté pak našli na místě vícero zapáchajících tašek. Uvnitř chaty měl mít dokonce pec, ve které se údajně nacházela lidská hlava. Není tak vyloučeno, že je v domě hrůzy vícero spálených nebo zakopaných lidí.

Bratislavští kriminalisté se případ i nadále zabývají, zahájili trestní stíhání ve věci zabití v souvislosti s nalezeným tělem. „Není vyloučeno, že v průběhu vyšetřování, může dojít ke změně právní kvalifikace některého ze skutků," uvedla mluvčí policie. Střelbu na hasiče vyšetřují jako pokus o vraždu. 

Video Muž měl v chatové oblasti pálit mrtvolu, pak střílet po hasičích. - TV JOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání