Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Ženich z reality show Petr brutálně zavraždil snoubenku (†39): Kusy těla schovával v lednici!

Autor: rc - 
17. července 2022
18:59

Za mřížemi skončil elitní právník a bývalý kriminalista Petr Begun. Sedmatřicetiletý muž, který se v minulosti zúčastnil populární reality show, měl brutálně zavraždit svou snoubenku Olhu Davydenkovou (†39). Svou nastávající prý uškrtil a její tělo rozřezal! 

Petr Begun se v roce 2019 objevil v ukrajinské verzi reality show Svatba na první pohled, kde se představil jako ženich dychtící po spřízněné duši. V televizním pořadu sám sebe popsal jako usměvavého, přátelského, aktivního a pohodového muže se smyslem pro humor, který je navíc optimista. „Myslím, že jsem perfektní muž. Vlastním právnickou firmu. Náš tým se zabývá občanskoprávními spory, trestními případy, rodinným právem. Věnuji se seberozvoji,“ dodal o sobě.

V pořadu ale nakonec svou spřízněnou duši nenašel. Krátce předtím než Rusko zahájilo invazi na Ukrajinu, se seznámil s Olhou Davydenkovou. Vztah mezi nimi měl rychlý spád. Podle informací britského deníku Daily Mail se k sobě nastěhovali po pouhém týdnu.

Soužití ale nemělo vůbec šťastný konec. Begun, který navíc v minulosti pracoval jako kriminalista, skončil ve vězení. Sedmatřicetiletý muž měl svou snoubenku brutálně zavraždit. „Ženich-rozparovač vyřízl své milované srdce, ledviny a ženské pohlavní orgány,“ uvedl krajský policejní šéf Andrej Nebytov s tím, že se snažil po krutém činu zbavit se kusů jejího těla.

Její ostatky prý odhazoval v balíčcích na skládkách, kam jezdil na kole. V kufru, který odhodil do rybníka, našli pánev a část páteře. Její odseknuté ruce a chodidla našli v tašce. Ženě vyřezal také pohlavní orgány.

Policistům se ženu podařilo identifikovat podle oblečení a později podle otisků prstů. „Muž uvedl, že mezi ním a ženou došlo ke konfliktu, kvůli kterému ji uškrtil. Aby zakryl stopy zločinu, rozřezal tělo a pokusil se schovat ostatky,“ dodali policisté. Hrozí mu až patnáct let za mřížemi.

Video  Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

spania ( 18. července 2022 13:23 )

Co tohle bylo za úchyla... Měl by dostat trest smrti!

msamec3 ( 17. července 2022 20:12 )

Víte co nechápu proč ho nezastřeli ušetří se peníze za basů a taková *** má chcipnout

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání