Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nehoda dvou kamionů a dodávky uzavřela dálnici D5: Jeden zraněný, zasahoval vrtulník

Aktualizováno -
19. července 2022
14:40
Autor: VaB - 
19. července 2022
14:31

Dálnici D5 nedaleko Berouna uzavřela vážná nehoda dvou kamionů a jedné dodávky. Ta zůstala po střetu sešrotovaná a zaseknutá mezi dvěma kamiony, na místo vzlétl i vrtulník pražské letecké záchranné služby. Ten pacienta transportoval se středně těžkým zraněním do nemocnice. 

K hromadné nehodě došlo v úterý kolem druhé odpoledne. Dodávka po střetu se dvěma kamiony zůstala sešrotovaná mezi jedním z kamionů a návěsem z druhého nákladního vozu.  

Na místo okamžitě vyjela záchranná služba, hasiči a policisté. „Aktuálně zasahujeme u hromadné dopravní nehody 3 nákladních vozidel a 1 dodávky na 15,5. km dálnice D5 ve směru na Plzeň. Dálnice je nyní zcela uzavřena. Nejbližší exit pro odklon dopravy je na 14. km - Beroun východ směr Plzeň,“ napsali policisté na twitteru.  

Podle mluvčího záchranné služby Marka Hylebranta byl jeden středně těžce zraněn a letecky přepraven do Fakultní nemocnice v Motole.  „Vyprostili jsme jednu zaklíněnou osobu a předali jsme ji do péče záchranné služby. Dálnice bude asi dvě hodiny uzavřená,“ doplnila mluvčí hasičů Vladimíra Kereková.  

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání