Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Čaputová s přítelem Rizmanem na dovolené: Kam vyrazili za oddychem a romantikou?

Autor: simao - 
9. srpna 2022
09:43

Loni to bylo Slovinsko. Kam se vydala slovenská prezidentka Zuzana Čaputová na zahraniční dovolenou letos? Spolu s přítelem Jurajem Rizmanem, který ji provází i na oficiálních zahraničních cestách včetně návštěv ČR, se tentokrát vydali na jih Evropy trochu jiným směrem.

„Není důležité místo, ale zejména to, že si může odpočinout spolu s nejbližšími,“ uvedl její mluvčí Martin Strižinec. Čaputová podle Plus Jeden Deň vyrazila tentokrát relaxovat do Francie.

„Pěkné letní dny, mnoho pohody všem lidem a na celém Slovensku,“ napsala Čaputová k fotce plné pohody a romantiky, na níž je právě s přítelem Jurajem Rizmanem.

Právě Rizman si nedávno tak trochu postěžoval na to, jaké je to být slovenským „prvým frajerem“.

„Lidé si myslí, že mám auto s řidičem, ochranku, sekretářku, která řeší moji agendu. Nic takového není. Nepobírám žádnou rentu a popravdě je to z hlediska mého byznysu dokonce omezující,“ uvedl pro Pluska.sk. Poznamenal k tomu, že je na volné noze a živí se coby živnostník - s tím, že má více klientů, kteří působí v politické, ale také enviromentální oblasti. Ostatně on sám je někdejším šéfem slovenské pobočky Greenpeace a aktivistou právě v oblasti ochrany přírody.

„Pomáhám jim odkomunikovat téma směrem k médiím, politikům, připravit jim materiály, které budou srozumitelné pro všechny. Toto mě živí,“ dodal muž, který nechyběl ani při zatím poslední návštěvě Zuzany Čaputové v Česku.

Loni si přitom prominentní pár vybral za dovolenkový cíl Slovinsko, v roce 2020 ještě před nástupem pandemie covidu-19 Čaputová vyrazila s nejbližšími na exotický Mauricius. Vedle toho však tráví každoročně volno i vycházkami po Tatrách.

„Část dovolené strávila prezidentka ve Francii, odkud je i zmíněný záběr. A další dny tradičně na Slovensku,“ dodal mluvčí Čaputové.

Video  Blesk Podcast: Návrhář Boris Hanečka promluvil o modelech pro Čaputovou  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vlasok ( 10. srpna 2022 21:31 )

Ano ona sa vyvaľuje na pláži s frajerom a na ľudí kašle, Prečo teraz "citlivo nevníma", že jej priateľ Volodymyr nám zastavil ropu, lebo neprijal ruské peniaze, to ju nezaujíma, keby to bolo naopak, že na Ukrajinu netečie ropa, tak by behala určite prerušila "romatickú dovolenku" ale pre nás Slovákov? To musel zariadiť Maďar Orbán a Mol a Slovnaft zaqplatili Volodymyrovi, tak nemohol cúvnuť. Ale ona sa takto stará o ľudí.

vlasok ( 10. srpna 2022 21:30 )

Veru áno.

vlasok ( 10. srpna 2022 21:29 )

Ano ona sa vyvaľuje na pláži s frajerom a na ľudí kašle, Prečo teraz "citlivo nevníma", že jej priateľ Volodymyr nám zastavil ropu, lebo neprijal ruské peniaze, to ju nezaujíma, keby to bolo naopak, že na Ukrajinu netečie ropa, tak by behala určite prerušila "romatickú dovolenku" ale pre nás Slovákov? To musel zariadiť Maďar Orbán a Mol a Slovnaft zaqplatili Volodymyrovi, tak nemohol cúvnuť.bláznicá do Kyjeva. Teraz čo nezatelefonuje kamarátovi?

rubina ( 9. srpna 2022 23:04 )

Fiona a Gargamel. Někde jsem četla tohle přirovnání, vyguglite na 100per. sedí.

gabreta ( 9. srpna 2022 22:16 )

Slováci by možná byli rádi, kdyby se už nevracela!!

Zobrazit celou diskusi