Čerstvě a šťastně ženatý miliardář Chlad se možná bude žárlivostí kousat do zápěstí. Protože kdo by to při pohledu na tuto blonďatou krásku neudělal? Ačkoliv si doma hýčká manželku Annu, dceru herečky Blaženy ze série Slunce, seno..., tak by se možná stěží mohl ubránit hříšné myšlence. Vždyť jeho bývalá partnerka přišla na akci jako chytrá horákyně - oblečená, neoblečená! Hravě tak svým modelem trumfla ostatní krásky večera jako Lelu Vémolu (34), Andreu Verešovou (43) nebo Dominiku Mesárošovou (38).

V případě Liy Keesové se ale rozhodně nenechte zmást vzhledem, tato mladá rodačka z Kyrgyzstánu je mnohostranně talentovanou ženou, podnikatelkou a filantropkou.

Narodila se 25. července 1994 a v roce 2009 se s rodinou přestěhovala do Prahy​​​​. Kariéru začínala jako modelka na módních přehlídkách, než se dala na studium obchodu a ekonomie na univerzitě​​.

Video
Video se připravuje ...

Howard Hughes. Miliardář oslnil svými vynálezy i filmy svět, skončil jako nešťastný podivín Videohub

Kromě své kariéry v modelingu je Lia Keesová zakladatelkou nové firmy v Čechách. 

„Rozjíždím tady v Čechách novou firmu, v květnu se to rozjede. Budu mít novou agenturu pro modelky, mám plno nových tváří a vracím se natrvalo do Prahy,“ řekla blesku Lia Keesová, která žila několik měsíců v Dubaji a včera přišla podpořit do casina Vestec nadaci Andrey Verešové. 

Keesová se také ušlechtile věnuje podpoře mladých žen a pracuje na projektech zaměřených na pomoc jim dosáhnout jejich snů v profesním i osobním životě​​. Její vliv se rozprostírá i na sociální média, kde si vytvořila významné postavení díky svému obsahu zaměřenému na módu​.

A model, který předvedla, je doopravdy důkazem, že pozornost na svou osobu přitáhnout umí.

Fotogalerie
26 fotografií