Na záběrech z natáčení vypadá Iveta dobře. Až na její kolegy z placu ale nikdo dodnes nevěděl, co se ve skutečnosti během práce na klipu dělo. „Měli jsme na to dva dny. Ona několik hodin natáčela a najednou zmizela a tři čtyři hodiny se neukázala!“ vzpomíná její kolega, autor muzikálu Děti ráje a režisér klipu k němu Sagvan Tofi .

„Všichni se ptali: kde je Ivetka?! A najednou přišla maskérka zezadu, že tam Iveta je a že s nikým nechce mluvit!“ vzpomíná smutně zpěvák. „A přitom vidíte, jak byla v tom klipu rozesmátá. A pak zničehonic prostě utekla a nechtěla nikoho vidět!“

Tam mu začalo s kolegy naplno docházet, že Bartošová není v pořádku a něco se s ní děje. „Prostě nebyla v pohodě...“ doplňuje. Klip k projektu nakonec dotočili, jenže Iveta do Dětí ráje kvůli prohlubujícím se potížím s psychikou a alkoholem nakonec nenastoupila a hudební video, propagující show z hitů Michala Davida (63), se nikdy nedostalo na světlo světa.

Iveta měla být v roce 2009 hlavní hvězdou tehdy začínajícího muzikálu. Po natočení klipu ale přestala chodit na zkoušky a projekt vzdala. „Přijel Jirka Pomeje a řekl, že to prostě nedá. Sám nevěděl, co se s ní děje,“ popsal Sagvan Tofi zpěvaččin konec v Dětech ráje. Ty přitom na české muzikálové scéně září dodnes...

 

Po 15 letech skončí Děti ráje šesti květnovými představeními v pražském Kongresovém centru, od listopadu pak vtrhnou na pódia Děti ráje 2! Poslední šanci vidět původní verzi máte 4., 5., 11. a 12. května ve 14:00 h (první a třetí termín s dvojákem v 19:00 h), vstupenky seženete na ticketportal.cz či detiraje.cz.

Video
Video se připravuje ...

Děti ráje 

Fotogalerie
61 fotografií