Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Rebelka Agáta Hanychová (38): Od její korunovace uběhlo již 19 let. Co jí za poslední dny nejvíce potrápilo?

14. dubna 2024 | 05:00

Vítězka titulu II. vicemiss 2005 někdejší soutěže krásy Miss České republiky, influencerka a maminka tří dětí, Agáta Hanychová, má poněkud barvitý život. Kromě toto, že nyní se svým třetím dítětem oslavila první rok, má za sebou spousty dalších úspěchů, v podobě filmových či seriálových rolí. Mimo jiné se ale kolem ní stále točí také spousta rozchodů, se kterými je spjato nespočet soudních řízení a bojů o děti a finance.

Pro pořádek jsme vytvořili stručný biografický souhrn všeho, co od doby, kdy titul II. vicemiss vyhrála, a dostala se tak do širšího povědomí veřejnosti, stihla.

Od Miss k roli mámy

V roce 2005 výhra titulu II. vicemiss prestižní soutěže krásy Miss České republiky. V tom samém roce si zahrála v televizním seriálu Ulice v roli motorkářky Monči, a seriálu Ošklivky Katky v roli modelky Klaudie Skopalové. Ve stejných letech také natočila videoklip se slovenským rapperem Rytmusem k písni Zlatokopky. 3. srpna 2011 se jí narodil syn Kryšpín s hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou, kdy po necelém půlroce nafotila nahé snímky do pánského časopisu Playboy Slovenko, kde se objevila na titulní straně. V roce 2013 zazářila ve filmu Babovřesky 2 a 20. dubna se vdala za herce a moderátora Jakuba Prachaře v Mariánských lázních. 13. září 2017 se jim narodila dcera Mia, a 18. září 2020 se s Prachařem rozvedli. V roce 2022 po čtyřech měsících vztahu s podnikatelem a mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, oznámila těhotenství. 11. dubna 2023 přivedla Agáta s Jaromírem na svět své třetí dítě, dceru Rozárii, a v září s Jaromírem oznámila rozchod. 29. prosince oznámila sňatek se svým ex přítelem Miroslavem Dopitou, se kterým má první dítě Kryšpína.

VIDEO: Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním

Video se připravuje ...
Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním • VIDEO: Blesk TV

Momentálně Agáta vede soudní spor jak s otcem Mii (6) Jakubem Prachařem, tak s Jaromírem Soukupem kvůli jejich Rozárce. Oba chtěli upravit péči o dceru, na čemž se už s Prachařem dohodla. Oběma expartnerům ale navíc vadí, že Agáta zveřejňovala fotky dcer na sociálních sítích. Jak soud s Prachařem, tak se Soukupem byl ale v této záležitosti odročen a Agáta se nedávno vyjádřila, že bude jejich přání dcery nefotit respektovat.

Oslava prvních narozenin

Rozárčiny oslavy probíhaly nadvakrát. Ve středu slavila s tátou Jaromírem Soukupem, a ve čtvrtek, tedy v její narozeninový den, byla v plánu oslava v Suchdole. „Prosila jsem tatínka Rozárky, aby mi vrátil dceru dřív, když má ty narozeniny, ale neustoupil a dovezl ji až v šest večer, jak ustanovil soud!“ svěřila se naštvaně Blesku Agáta. „Pozvala jsem i sestřenici se dvěma holčičkami, aby si Róza měla s kým hrát,“ přiblížila s tím, že chtěla, aby si oslavu Rozárka užila i po druhé, což se nakonec povedlo. „Připravila jsem jídlo, které mají děti rády. Takovou tu klasiku – kuře, vývar, okurku, kterou Róza miluje, a udělala dort. Pavlovu zdobenou ovocem, aby si na něm mohla oslavenkyně co nejvíce pochutnat. Jen bude bez šlehačky…“

Autor: Monika Vráblíková