Před pár dny překvapila Agáta vstřícným gestem a na sociální sítě napsala, že se chce s tatínky svých dcer dohodnout, a ukončit tím tak soudní a mediální válku. „Kvůli pohodě našich dětí už souhlasím se vším. Plaťte výživné, jaké si myslíte, že si vaše dcery zaslouží,“ vzkazovala bývalým partnerům.

Drsné podmínky

V podcastu s Ornellou Koktovou (30) nyní prozradila, že oba předem kontaktovala. „Čekala jsem nějaké pozitivní reakce. Prachař se mi doteď neozval a Jaromír se mi ozval s podmínkama, které jsou naprosto šílené,“ řekla Hanychová. Přesto se na ně rozhodla přistoupit, protože se už nechce vystavovat dalším soudům. Agáta si také stěžovala na to, že Soukup s ní nekomunikuje, ani když mu předává jejich roční Rozárku. „Říkám si, jestli jsem ten vstřícný krok neudělala zbytečně. Chci se prát za svoje dítě, ale už opravdu nemůžu.“

Zveřejnila sumy

Řeč ale přišla také na placení výživného. „Soukup mi platí čtyři tisíce, Jakub deset tisíc. Vydělávají dvakrát víc než já, ačkoli přinesli daňové přiznání, kde nevydělávají skoro vůbec nic. Do toho má ale Jakub dům v Dubaji, Soukup má zase domy v Itálii a Rakousku a dvě chalupy a dva domy ve Španělsku,“ rýpla si influencerka.

Podle důvěryhodného zdroje Aha! to ale není celá pravda. Soukup totiž prý posílá měsíčně 5 tisíc korun na speciální účet Rozárky! Podle výpočtu webu Extra.cz si navíc Hanychová přijde na téměř milion korun. Podle hrubých odhadů si jen instagramem vydělá něco mezi 400 až 500 tisíci a podcast s Koktovou oběma každý měsíc přinese asi 630 tisíc korun! A vzhledem k tomu, že jeho hlavní tváří je právě Agáta, je celkem jasné, kdo si přijde na lepší procenta z výdělku.

Tahanice s oběma tatínky

Momentálně Agáta vede soudní spor jak s otcem Mii (6) Jakubem Prachařem, tak se Soukupem kvůli jejich Rozárce. Oba chtěli upravit péči o dceru, na čemž se už s Prachařem dohodla. Oběma expartnerům ale navíc vadí, že Hanychová zveřejňovala fotky dcer na sociálních sítích. Jak soud s Prachařem, tak se Soukupem byl ale v této záležitosti odročen a Agáta se nedávno vyjádřila, že bude jejich přání dcery nefotit respektovat.

Vydělávám na právníky!

Hanychová si také postěžovala, kolik peněz ji soudy stojí. „Každý ten soud stojí strašný peníze. Jsou to opravdu desetitisíce měsíčně, takže opravdu vydělávám na soudy,“ objasnila Agáta. „A když mě nařknou, že prodávám šperky od Jaromíra? Ano, prodávám! Protože ty soudy stojí strašný peníze a já nekradu,“ obhajuje se influencerka s tím, že se jí prý Soukup ještě vysmívá.

Video
Video se připravuje ...

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním Blesk TV

Fotogalerie
69 fotografií