Takové prohlášení nikdo nečekal, o to víc všechny překvapilo. „Velikonoce jsou svátky naděje... Milí tatínkové J+J, prosím, ukončeme mediální a soudní boj. Kvůli pohodě našich dětí už souhlasím se vším,“ začala dcera Veroniky Žilkové (62) nečekaně mávat olivovou ratolestí a na instagramu za svůj krok ihned sklízela jednu pochvalnou reakci za druhou.

„Plaťte výživné, jaké si myslíte, že si vaše dcery zaslouží. Respektuji vaše přání dcery nefotit. Píši vám veřejně, stejně jako veřejně probíhá spor. Všichni zúčastnění potřebujeme klid. Děkuji,“ dodala ve vém návrhu příměří.

Stane se zázrak?

A minimálně Jaromír Soukup po její nabídce lačně skočil. Ještě o víkendu se setkal se svou advokátkou a v neděli poslal matce své dcery Rozárky dohodu. Co je předmětem smlouvy a nakolik je pro obě strany výhodná, se můžeme jen domnívat... „Velmi rádi jsme na tuto výzvu reagovali a už v průběhu svátků jsme poslali s mou právničkou návrh dohody,“ odpověděl ředitel TV Barrandov na dotaz Blesku.

Vypadá to, že Agáta Hanychová se nakonec rozhodla se vším souhlasit, ač to pro ni v situaci, kdy je pod velkým tlakem, nebylo vůbec jednoduché. Když jsme v úterý v odpoledních hodinách Agátu kontaktovali, mezi schůzkami a prací zcela zhrouceně a rezignovaně pronesla: „Než mít rakovinu a neustále se trápit, tak mu raději všechno podepíšu. Já už na to nemám sílu. Ať žijí české soudy a muži si dál honí své ego,“ prozradila Blesku vyčerpaná Agáta, která dohodu podepsala, i když je – jak sama tvrdí – pro ni ve všech směrech velmi nevýhodná.

V čem, to už nechtěla konkretizovat s komentářem, že už se ve věci nemíní dál pitvat... K Agátině stavu mohl přispět i postoj její právničky, která jí údajně oznámila, že pakliže takovou dohodu podepíše, jejich spolupráce ihned končí...

Video
Video se připravuje ...

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním Blesk TV

Fotogalerie
69 fotografií