O víkendu Agáta všechny překvapila, když vyvěsila bílé vlajky a nabídla tatínkům svých dětí příměří. „Prosím, ukončeme boj. Plaťte výživné, jaké si myslíte, že si vaše dcery zaslouží. Respektuji vaše přání dcery nefotit,“ vzkázala veřejně Jakubu Prachařovi (40) a Jaromíru Soukupovi.

Druhý z nich se šance okamžitě chytil. Ještě o svátcích zavolal své právničce a hned v neděli nechal spěšně doručit dohodu o dceři Rozárce do Agátiny vily v pražském Suchdole. Hanychová už téměř na pokraji nervového zhroucení dohodu podepsala, přestože tvrdí, že je pro ni velmi nevýhodná. V úterý večer ji při předání dítěte »mrskla« překvapenému Soukupovi do auta.

Jenže velmi rychle přišlo vystřízlivění z rádoby vyhraného boje. „Situace se má tak, že pokud dohoda mezi rodiči není schválená soudem, může ji jeden z rodičů kdykoliv odvolat. A v ten moment vstupuje v platnost předběžné opatření, které platilo,“ řekl Blesku Soukup, který jako vystudovaný právník moc dobře ví, jaké potíže mohou nastat. Proto také potřebuje co nejdříve úřední potvrzení!

Agáta je v nevýhodě

Rozhodně ale papír, který Hanychová stvrdila svým podpisem, není bezvýznamný. Pokud by si Agáta vše rozmyslela a celá záležitost by se opět vrátila k soudu, matce Rozárky (které bude příští čtvrtek rok) by již podepsaná dohoda neprospěla a soudkyně by k tomu nejspíše přihlédla.

Video
Video se připravuje ...

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním Blesk TV

Fotogalerie
60 fotografií