V centru Prahy se v úterý odehrávala první kapitola soudního dramatu, které má rozseknout otázku péče o společnou dceru Rozárku, mezi známou mediální osobností Jaromírem Soukupem a influencerkou Agátou Hanychovou. Ten den byl plný neočekávaných zvratů a překvapivých momentů.

Jaromír Soukup přijel na soud s nezvyklým zpožděním. Důvodem byl defekt na jeho kole, který ho deset minut zdržel. Dorazil ve vypasovaném modrém obleku a s naštvaným a unaveným výrazem ve tváři. „Tak co milostivá, už dorazila?" zeptal se ironicky při příchodu.

Video
Video se připravuje ...

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním Blesk TV

Agáta Hanychová se rozhodla pro jiný přístup. Oblečená celá v černé, což by mohlo symbolizovat její momentální náladu nebo snad postoj k celé situaci, se schovávala v bufetu soudu. Nicméně i přes pohřební oděv chvilkami vtipkovala se svým doprovodem. Na místě s ní krom právničky byl i nový manžel a staronový partner v jedné osobě Miroslav Dopita (39).

Stání skončilo po jedenácté hodině a první místnost opustila ve spěchu Hanychová, která si hned před budovou šla dát s černými brýlemi na očích cigaretu. Mediální magnát odešel a k našim dotazům poskytl jen suché vyjádření: „Bez komentáře".

Video
Video se připravuje ...

Malou Rózu musel rozdýchávat lékař. Instagram

Fotogalerie
53 fotografií