I kdyby byla na expartnera sebevíc naštvaná, nebo jí docházely finance, tak je ostudné rozprodávat dary na sociální síti. Navíc v případě Agáty, kde ji sleduje okolo 400 tisíc fanoušků, tudíž je nemožné to přehlédnout. Navíc jde o věci za statisíce korun. 

Holky, tady jsem se rozhodla prodat pár věcí, který už nechci mít… Špatná energie pro mě,“ napsala do stories Hanychová a přidala luxusní řetízek s přívěskem v hodnotě 120 tisíc korun! „Lehce nošený, krásný stav. Aktuálně nedostupný, limitovaná edice. Komplet balení s certifikátem,“ tvrdí modelka, která šperk dostala před víc jak rokem. Nosila ho celé těhotenství a z krku ho sundala před dvěma týdny. 

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu! David Turek, Elmer Carvalho

Není to jenom šperk, co jí přináší špatnou energii, ale i prostorné SUV auto jihokorejské značky v hodnotě přes milion korun! „Bude se prodávat, kdyby měl někdo vážný zájem,“ nabízí vůz v bílé barvě Agáta, který dostala za porod jejich dcery Rozárky. „Dostala jsem auto, protože jsem ho měla starý. Ale já pořád něco dostávám,“ svěřila se Blesku trojnásobná mamina. 

A co na její chování říká Jaromír Soukup? „No, nedělá se spousta věcí, co dělá paní Dopitová. Co bych na to řekl...,“ napsal Blesku v SMS zprávě zámožný byznysmen. 

Zřejmě i pro něj je to nepochopitelné chování. Vždyť luxusní náhrdelník mohla jednou nosit jejich dcera, jde o kousek, který stále nabývá na hodnotě. 

Fotogalerie
84 fotografií