Agáta zažila loni poměrně turbulentní rok, a tak není divu, že s novým začátkem mění i šatník a podle všeho i šperkovnici. Minimálně některých šperků se nyní zbavuje, jak odhalila na instagramu. 

„Holky, tady jsem se rozhodla prodat pár věcí, který už nechci mít… Špatná energie pro mě,“ napsala do stories Hanychová a ukázala, jaké klenoty má na mysli.. 

Například se jedná o Chopard Happy Diamonds náhrdelník, snoubící v sobě diamanty a růžové zlato. „Lehce nošený, krásný stav. Aktuálně nedostupný, limitovaná edice. Komplet balení s certifikátem,“ popisuje dál Agáta produkt již na soukromém profilu s názvem Praguegirlfashion, který je věnovaný právě tomuto prodeji předmětů, které už ve své domácnosti nechce. Zároveň se ale v popisku profilu můžeme dočíst, že se rozhodně nejedná o obchod, tím pádem pokud byste nebyli s nakoupeným produktem spokojeni, máte smůlu, Agáta už si ho zpět nevezme a peníze vám nevrátí.

Otázka ještě zní, kolik tak asi za své přebytky vlastně vyžaduje. U již zmíněného šperku je v příspěvku uvedena pouze původní cena, která je 120 000 Kč. Modelka a influencerka jen dodává, že nynější cenu, tedy tu, co si účtuje ona sama, pošle případným zájemcům do soukromé zprávy.

Snad dá tedy slevu, když je na fotkách vidět, že náhrdelník sama nosila. Další předmět k diskuzi by pak byl - proč se ho zbavuje? Zmiňovala špatnou energii... je tedy možné, že jí ho daroval někdo, s kým už třeba nemá tak skvělé vztahy?

Anketa

Co byste udělala se šperky od bývalého partnera?

Vrátila je
Nechala si je
Prodala je

Koneckonců má za sebou poměrně čerstvý rozchod s Jaromírem Soukupem (54), s nímž má dceru Rozárku (9 měsíců), tím pádem by se jí asi nikdo nemohl divit, kdyby nechtěla na krku nosit připomínku na něj, už jen s ohledem na to, že se spolu o dceru soudí. Miliardářovi se totiž nelíbí, že Agáta jeho dcerku vystavuje na sociálních sítích. Zatímco ona to v minulosti nerespektovala, teď se snaží miminko vynechávat, takže když s manželem Mirkem Dopitou (39) vyšli na procházku, musel fanouškům stačit jen letmý pohled na kraj kočárku jako důkaz, že »Rozina« je s nimi.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Proč vždycky bude fanynka Karlose Vémoly? David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
93 fotografií