Představitel až nezdravě ambiciózního doktora Medarda v třetí řadě nováckého seriálu si už všiml, že na jeho blízké spousta lidí pohlíží nepřátelsky. A přiznává, že i jeho dění v rodině často šokuje. Uvědomuje si ovšem také, kolik mu specifi cké prostředí domova do života dalo. Třeba stoický klid, ať se na place děje, co se děje...

Chladná hlava

„Když vyrůstáte u hysterický herečky, tak je vám potom jedno, že na vás někdo řve,“ směje se Vincent. „Jsem tvrdohlavý Beran a tím, že na mě křičíte, akorát děláte hlupáka ze sebe,“ tvrdí sympatický herec a režisér.

Právě on byl prý doma tím, kdo uklidňoval v případě hysterie situaci. „To já musel vždycky zachovat chladnou hlavu. Na stres jsem připravený,“ vysvětluje Navrátil.

Na horské dráze

A co si myslí o zběsilém životním tempu své sestry? „Agáta je taková kolotočářka. Ona prostě žije na kolotoči, na horský dráze, a my všichni z toho máme atrakci,“ odpovídá Vincent. „Vnímám to úplně stejně jako jakýkoliv čtenář bulvárního tisku. Stejně jako kdokoliv další v České republice jsem překvapený z toho, co se stane. Nemám absolutně tušení, jaký je další krok Agáty Hanychové, a dozvídám se to z bulváru,“ dodává Navrátil se smíchem.

Táta (†55) kašlal na prášky a skolila ho mrtvice

Po svých rodičích – mámě Veronice Žilkové a tátovi, zesnulém stavaři Marku Navrátilovi (†55) – nejspíš zdědil mix povah. „Kdybych byl jako táta, tak jsem možná až moc v klidu. On podle toho taky dopadl. Byl tak v pohodě, že nebral prášky na tlak, a potom dostal v padesáti mrtvici!“ konstatuje Vincent. „No, a máma je zase tak urputná, že neumí najít životní klid... Je velmi pracovitá a ambiciózní, díky čemuž má sice neuvěřitelný výsledky, ale zase je často v tenzi. Ale v obou vždycky bylo něco extrémně pozitivního,“ dodává.

Více čtěte v pátečním Blesk tv MAGAZÍNU

 

Video
Video se připravuje ...

Navrátil má nový byznys s mámou Žilkovou: A co říkají na rozchod Agáty? Petr Macek

Fotogalerie
45 fotografií