Leckdo z nás si ještě jistě vybaví Kordulu jako malé miminko, případně holčičku, co nade vše miluje koníky. Jenže čas letí jako bláznivý a z ní už je mladá slečna. V Karlových Varech se už promenádovala po červeném koberci po boku slavné maminky, oslavila plnoletost a nyní se dočkala i maturitního plesu. 

Přípravu samozřejmě nepodcenila, vlasy si nechala upravit v salonu, a tak jí ve slavný večer zdobily hlavu jemné vlnky. Oblékla béžové šaty s blyštivým vrškem a s růžičkami na sukni, přičemž růži dostala také od školy, a to bílou. Není divu, že se všichni shdovali na tom, že vypadala zkrátka jako princezna. Jen jí tedy lidé v komentářích vyčítali, že se tváří trochu smutně.

Jelikož ale každá správná princezna musí mít svůj dvůr, přišli Korduli podpořit mnozí členové její početné rodiny. Když Agáta Hanychová (38) natáčela pár krátkých videí do stories, postupně všechny představovala. Nechyběla Kordulina maminka Veronika Žilková, Agáta s sebou přivedla manžela Mirka Dopitu (39) a syna Kryšpína (12), dál jsme mohli krátce vidět tetu, kamarády, sestřenici Julii. Stejně tak si sestřinu slávu nenechal ujít ani Vincent Navrátil (26), co přišel v doprovodu půvabné přítelkyně. A nechyběl ani osvojený syn Žilkové Honza s manželkou Eliškou. 

Zkrátka a dobře, v Majakovského sálu Národního domu na Vinohradech, kde se ples konal, to vypadalo pomalu jako ve slavné komedii Marečku, podejte mi pero!, kdy Hujer na třídní schůzky poslal snad všechno své příbuzenstvo. Ovšem, Kordulčin »Hujerovic klan« asi přece jen nebyl úplně kompletní. Agátin mobil nezachytil vůbec Kordulina tatínka, Martina Stropnického (67). Možná se jen stranil bývalé ženy Veroniky a její rodiny, ovšem není ho vidět ani na žádné fotce samotné maturantky. Ani na videích z parketu - pochlubila se jen tancem se švagrem Dopitou a bráchou Vincentem. Jistě by i památku s tátou chtěla mít i veřejně, takže to spíše vypadá, že herec a velvyslanec zkrátka chyběl. 

Video
Video se připravuje ...

Krásná Kordula a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
87 fotografií