U Dopitů jsou stále novinky, tam se člověk nenudí. V pátek 16. února si rodinka udělala výlet a 14.15 přistála v Paříži. Na snímcích, které pořídil všímavý kolemjdoucí, co Agátu potkal, jsou kromě ní a Mirka k vidění také dvě ze třetí dětí, které spolu vychovávají, a to společný syn Kryšpín (12) a Agátina dcera Mia (6), kterou má z manželství s Jakubem Prachařem (40). 

Ovšem hned se skýtá otázka - kde mají benjamínka rodiny, tedy Rozárku (10 měsíců), jejímž tatínkem je pro změnu podnikatel a šéf televizního Barrandova Jaromír Soukup (54). A dokonce to neví ani sám Soukup. Ten podle informací Blesku netuší, kam zmizela jeho dcera!

„Vůbec jsem neměl tušení, že paní Dopitová někam letí! A péče o svěřené dítě se provádí osobně, a ne prostřednictvím chův. Stejně jako dříve, tak i nyní jsem připraven se o svoji dceru postarat a stačilo říct slovo a Rozárka mohla trávit čas se svým otcem. A ne v péči chův a dalších cizích osob,“ řekl překvapeně Blesku Jaromír Soukup, který vlastně vůbec nemá tušení, kde jeho desetiměsíční dcera je. Naposledy se viděli jen pár hodin před odletem, když Soukup ve čtvrtek v 18 hodin dle nařízení soudu předával dceru její matce.

Pravděpodobně bude Rozárka v dobrých rukou, například u babičky Veroniky Žilkové. Ale je pochopitelné, že to Soukupa zvedlo ze židle.

Tak snad si Agáta s Mirkem, i přesto, že opět nejsou zcela sami, užijí v Paříži trochu romantiky a zapomenou na starosti, které jistě nechali doma. Ať již Agátiny soudy se Soukupem, či třeba nedávný skandál, kdy vyšlo najevo, že řídila těhotná pod vlivem alkoholu, a přišla tak o řidičský průkaz.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská! Petra Koubková

Fotogalerie
104 fotografií