Bývalá modelka a současná profesionální celebrita Agáta Hanychová si se svým současným partnerem, někdejším hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou, vyrazila „na dort k Valentýnu“. Spolu s nimi si ale návštěvu cukrárny dopřály její dcerky, Mia (6), kterou má Hanychová s hercem Jakubem Prachařem (40), a Rozárka (10 měsíců), jejímž otcem je podnikatel Jaromír Soukup (54)... a také Agátina maminka a tudíž Mirkova tchyně Veronika Žilková (62).

Ta celou akci odhalila prostřednictvím sociálních sítí, kam sdílela poměrně vtipnou fotografii - zatímco rozesmátá Agáta s ještě rozesmátějším Mirkem sedí u stolku, na kterém je vidět káva a špinavý talíř po snědeném zákusku, za jejich zády jako nějaký skřítek vykukuje právě herečka pyšnící se oceněním Český lev za vedlejší roli ve filmu Zapomenuté světlo. „Fotila nás Mia, zrovna když jsem sbírala ze země botičku Rózy,“ objasnila sama Žilková vznik snímku.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon! David Turek, Elmer Carvalho

Na tom, podle jejích vlastních slov, „vypadá jako jejich malé staré dítě“. Její fanoušci, jichž má jenom na instagramu úctyhodných 97 tisíc, s tím však nesouhlasili. Shodovali se na tom, že si „nejdřív mysleli, že je to Miuška“ a museli se prý pro jistotu podívat ještě jednou. Přestože mnozí z hereččiných příznivců tvrdí, že je její vnučka podobou do rodiny Prachařových, jelikož i v této slavné herecké famílii šly geny, jak se říká, přes kopírák, většina je přesvědčená, že je spíše mladší verzí samotné Žilkové.

A další zase ocenili „kreativní“ způsob, jak se Hanychová vyhne hněvu otců svých dětí, co nesouhlasí se zveřejňováním jejich tvářiček ve světě internetu. Mimochodem, i když povedená momentka nasbírala během pár hodin na tisíce lajků, Agátu samotnou příliš nepobavila. „To je tak příšerná fotka, mami!!!!“ vzkázala Žilkové rozhořčeně - s řadou vykřičníků a bez jakéhokoliv smajlíku, který by zlostné vyznění zlehčoval. Že by jí vadilo, že se konečně na nějaké fotce směje, a nemá své typicky našpulené rty?

Fotogalerie
89 fotografií