Jak je vidět, tak podnikatel není žádný kolenovrt, a když miluje, tak i obdarovává. Sama Agáta v době jejich vztahu Blesku přiznala, že od Jaromíra pořád něco dostávala. A rozhodně nešlo o prstýnky z pouti, ale o velmi drahé šperky z vyhlášené švýcarské společnosti. 

Holky, tady jsem se rozhodla prodat pár věcí, který už nechci mít… Špatná energie pro mě,“ napsala do stories Hanychová a přidala náhrdelník, snoubící v sobě diamanty a růžové zlato. Jeho hodnota je 120 tisíc korun! Pak k prodeji nabídla několikamístné auto, které dostala za porod Rozárky, protože to její bylo už hodně ojeté. Opět nemalá hodnota - milion a půl korun. 

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Soukup v Clash of the stars: Proboha, do čeho to jdu? David Turek

Agáta ve výprodeji pokračuje, rozhodla se zbavit hodinek za půl milionu a náramku za 90 tisíc korun. 

Nikdy jsem se k soukromí moc nevyjadřoval, ale toto jsou skutečně dárky, které paní Hanychová dostala k Vánocům 2023. Hodinky jsem jí dal náhradou za ty, co jí byly ukradené v Marbelle, když nás tam v létě vykradli. Bylo mi líto, že přišla o hodinky, které jsem jí dal dříve jako dárek. Náramek byl do kolekce k náhrdelníku a bylo to z mé strany gesto k narovnání vztahů, jako rodičů malé dcery. Jak je vidět, ani jedno nepochopila má bývalá partnerka správně,“ řekl Blesku Jaromír. Je tedy zřejmé, že své ex daroval šperky v hodnotě 600 tisíc po jejich oficiálním rozchodu v září 2023. 

„Tyto šperky časem dokonce získávají na hodnotě, tak pokud mají špatnou energii, jak sama tvrdí, mohla je uložit do sejfu a později dát naší dceři. Když mluví o soudech, tak to rozhodně není tak, že bych na ni podával jedno předběžné opatření za druhým. Vždy jsem se s ní snažil lidsky dohodnout. Bohužel, nikdy jsem nebyl vyslyšen,“ dodal majitel televize Barrandov. 

Soukup tak reagoval na tvrzení Hanychové, že šperky prodává právě kvůli soudům. „S ním se nedá na ničem domluvit, blokuje mi vše, kam chci s Rozárkou vyrazit, vánoční prázdniny, teď jarní, a na každé musím dávat předběžné opatření, které mě u právníka stojí desítky tisíc. Jen tím zaměstnává soudy, které mají určitě jiné věci na práci. Navíc on má právníky jako zaměstnance, on sám je právník, a já si musím na vše pomoc najímat,“ tvrdí modelka, která je matkou tří dětí, ale ani jedno nemá stejného otce.

Kryšpína (12) má se současným manželem Miroslavem Dopitou (39), Miu (6) s exmanželem Jakubem Prachařem (40) a Rozárku (10 měsíců) s Jaromírem. 

Fotogalerie
69 fotografií