Jaromír Soukup oslavil první rok na světě nejmladší dcery s denním předstihem. Využil toho, že má podle nových pravidel dohody Rozárku i přes noc ze středy na čtvrtek. Dlouhé zábavě, na kterou sezval i rodinu, tak nic nebránilo.

Přípravy začaly téměř od samého rána, což ředitel TV Barrandov svědomitě zaznamenával na svých sociálních sítích. Korunu celé oslavě nasadil dortem vlastní výroby. Proces tvorby nasdílel krok za krokem pěkně od korpusu po finální zdobení, vždy s dovětkem „přípravy na oslavu v plném proudu“. Neopomněl ani balónky, velkou nafukovací jedničku a pečlivě zabalené dárečky, jako by chtěl Agátě ukázat, že se o dceru umí nadstandardně postarat.

Okolo péče totiž proběhly v předešlých dnech ze strany Agáty jisté pochybnosti. O ty se Agáta podělila i s fanoušky na platformě Hero Hero v pořadu Agáta a Ornella. „On neví, jak se uspává, co v noci pije. A to jsou věci, které bych mu chtěla předat, než mu ji dám na noc. Ale komunikace tam je nulová. Já bych mu chtěla říct, jak ji vykoupat, ale on nechce. A ani nemá protiskluzovou podložku do vany. Róza tam ještě jezdí v hlubokým kočáře,“ postěžovala si například Hanychová.

Video
Video se připravuje ...

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním Blesk TV

Druhé kolo oslav Rozárčiných narozenin již proběhlo v Agátině režii - avšak v podobném duchu. I bývalá modelka se totiž rozhodla pro vlastnoručně upečený dort. Na rozdíl od Jaromírova cheesecaku s velkou ostružinovou jedničkou holčičce připravila piškot se světlým krémem ve tvaru srdce, který ozdobila čerstvým ovocem. Na instagramu sdílela také obří kupu balónků všech barev a tvarů, které zákonitě musely zaplnit celou místnost. 

Anketa

Který dort se vám líbí víc?

Agátin dort
Dort Jaromíra Soukupa

Jaromír Soukup upekl pro Rózu dort
Autor: Instagram.com
Agáty dort ve tvaru srdce
Autor: Instagram

Fotogalerie
34 fotografií