Ke svým „inzerátům“ Agáta, která teď s expartnerem nemá nejlepší vztahy, napsala, že pro ni tyto dárky ze zašlé lásky mají špatnou energii. Pro Blesk ale Agáta promluvila i o dalším důvodu, proč věci od Soukupa prodává. Není za tím msta, není za tím emotivní pálení mostů ani vliv staronového partnera, nyní už manžela Miroslava Dopity, ale pragmatismus.

Soukupovy spory s Agátou o dceru zaměstnávají i soudy, a to modelku stojí nemalé prostředky. Soudní poplatky, které jí kvůli Soukupovi vznikají, hodlá platit právě z toho. A ze zbytku chce přilepšit dceři. „S ním se nedá na ničem domluvit, blokuje mi vše, kam chci s Rozárkou vyrazit, vánoční prázdniny, teď jarní, a na každé musím dávat předběžné opatření, které mě u právníka stojí desítky tisíc. Jen tím zaměstnává soudy, které mají určitě jiné věci na práci. Navíc on má právníky jako zaměstnance, on sám je právník, a já si musím na vše pomoc najímat. Nejsmutnější na tom je, že mu nejde o zájem Rozárky, ale o jeho ego,“ lituje nešťastná modelka.

Hanychová se Soukupem, jehož firmy se teď potýkají s finančními problémy, se dali dohromady v roce 2022. Již po pár měsících randění oznámili, že spolu čekají dítě. Nakonec jim vztah vydržel rok a půl, rozešli se na konci loňského léta. 31. prosince se pak Hanychová vdala za otce svého syna KryšpínaMiroslava Dopitu.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Toho pravého jí pomůže najít Pawlowská! Petra Koubková

Fotogalerie
102 fotografií