Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Nejkratší cestou zpět do basy: Notorického zloděje vyčenichal služební pes Kimi

Autor: rv - 
10. dubna 2024
14:15

Sotva vylezl z basy, už kradl znovu. Naposledy si notorický zloděj (27) vyhlédl rodinný dům v okrajové části Hradce Králové. Stačil prohledat zahradní domek, pak ho vyrušil majitel a muž utekl. Daleko se nedostal. Schovaného v keřích ho vyčenichal policejní pes Kimi.

Majitel rodinného domu nevěřícně sledoval, jak se mu cizí chlap promenáduje po pozemku a prohledává zahradní domek. Když zjistil, že o něm domácí pán ví, utekl. Překvapený majitel zavolal policisty.

Video  Policisté v Hradci Králové dopadli zloděje, vyčenichal ho služební pes Kimi.  - PČR
Video se připravuje ...

Dorazili i se služebním psem Kimim. Ten se hned vydal po stopě nenechavce. „Po necelé půlhodině od nahlášení muže schovaného za keři policisté nalezli, pomocí donucovacích prostředků zadrželi a převezli na služebnu,“ popsala policejní mluvčí Iva Kormošová.

Výtečník skončil v policejní cele. Ukázalo se, že za mřížemi se cítí jako ryba ve vodě. „V rejstříku trestů má již osm záznamů týkajících se převážně majetkové trestné činnosti. Naposledy opustil brány vězení na konci listopadu loňského roku,“ dodala mluvčí.

Za čtyři měsíce na svobodě toho recidivista stihl hodně. Na triku má celkem 11 krádeží. „Za prsty mu měly uvíznout hlavně telefony a parfémy,“ doplnila mluvčí s tím, že nepohrdl ani jízdním kolem, oblečením či starožitnými mincemi. Celkem mu vystavili účet na 40 tisíc korun. V base si za to může posedět až tři roky.

Drž hubu ( 11. dubna 2024 12:05 )

Měl mu ukousnout kus pr*ele ☝️😁

Uživatel_5825645 ( 11. dubna 2024 01:33 )

Kimi 🐕 je pašák!!!👍
♥️ 🍀 😘

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání