Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Rodinná hádka v předvečer Nového roku: Přijela záchranka a došlo i na resuscitaci!

Záchrana mladé ženy v Hradci Králové
 (Autor: Policie ČR)
Autor: lim - 
9. ledna 2024
16:24

Při silvestrovské pitce došlo v bytě na Pražském Předměstí v Hradci Králové k nečekanému konfliktu. Při hádce jedna z přítomných žen zkolabovala, druhá vyhrožovala sebevraždou a třetí přestala dýchat. Díky pohotové reakci policistů se všem ženám podařilo zachránit život.

Krátce po 19. hodině byly dvě hradecké policejní hlídky vyslány do jednoho z bytů na Pražském Předměstí, kde mělo docházet ke konfliktu mezi rodinnými příslušníky.

Při hádce zkolabovala 40letá žena, kterou do nemocnice následně odvezla záchranná služba. Druhou, teprve dvacetiletou ženu, policisté převezli na záchytnou protialkoholní stanici, jelikož dle Policie ČR ohrožovala svůj život a zdraví.

Po návratu policistů na místo za účelem dalších úkonů v bytě náhle omdlela 18letá dívka, která zatím z neznámých důvodů přestala dýchat. Policisté okamžitě zahájili první pomoc, zavolali záchrannou službu a po navigování operátorem prováděli masáž srdce.

Policistům se podařilo mladé ženě obnovit dýchání, ta však vzápětí opět upadla do bezvědomí. Záchranáři ji následně ve stabilizovaném stavu převezli do nemocnice.

Video Záchrana mladé ženy (18) v Hradci Králové - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání